Question and Answer Forum 404-es hiba

Helló

A mai nap telepítettem a Question and Answer Forum nevű plugint. Pont arra lenne hivatott amire én szeretném, így hát nagyon sok munkától megmentene ha működne.

A leírás alapján létrehoztam egy oldalt, aminek ez a tartalma:

Code:

[question_form width='x' bordercolor='x' style='x']question form title[/question_form]

Ha megnyitom az oldalt, akkor pont azt kapom amit szerettem volna. Megadom a kérdésem címét, a kérdést és kiválaszthatom a kategóriát. Minden probléma nélkül el is menti.

Létrehoztam még egy oldalt, ami kilistázza a kérdéseket. Ennek a ez a tartalma:

Code:

[list_questions]

Az oldal megnyitásakor látszódnak a kérdések, de ha valamelyikre rákattintok, akkor 404-es hiba fogad. Mindent megpróbáltam már, de shogy sem tudom működésre bírni.

A plugint itt találtam meg: Plugin

Az oldalamon még nincs a menüben a kérdés beviteli lehetőség, de ennek ellenére itt megtekinthető:

Kérdés megadása

Kérdések listája

Megköszönném, ha valaki útba tudna igazítani, mert ez az egyetlen olyan bővítmény, ami jó lenne erre a célra.

Gyártsd újra (frissítsed) a permalink struktúrát. Az szokik segíteni. :wink:

Azzal is próbálkoztam, de semmi eredménnyel nem járt. Már az összes beállítási lehetőséget végigböngésztem, úgyhogy most egy kicsit tanácstalan vagyok.

Távolítsd el (mentés után) a .htacces fájlodat. Aztán egy lenyomat a közvetlen link módosításra. Így is csinálja? Engedélyezve van a szerveren a .htacces használata?

A .htacces engedélyezve van. Letöröltem (másolás után), módosítottam a közvetlen linkeket, de sajnos most sem működik.

Egyébként itt van a .htaccess fájl tartalma:

Code:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^index.php$ - [L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule . /index.php [L]

# END WordPress