PXS Mail Form, extra.hu gondok SOS

Sziasztok!

Hatalmas gondom van. Feltettem egy extrás oldalra a PXS email küldő plugint. Viszont az extra feladóként magát jelöli meg, nem azt az email-címet, amit a delikvens beír. Mit tegyek, hogyan tudom kideríteni, hogy ki írta a levelet?

SOS.

Zoller, én mindig ezt a plugin használom form-küldésre: cforms II http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin

Ezzel soha semmi gond nem volt, extrán se, és ráadásul egy ideje magyarul is megvan.

Na most erre én mondom, hogy keress másik hostot, és ízlés szerint oldd meg a mailezést, akár smtp-vel :slight_smile:

megpróbálta a cform II-t, de be se tudom kapcsolni. Valamit nagyon amatőrül csinálok.

Ezt a hibaüzenetet kapom. És semmit nem tudtam kihámozni a leírásbólWarning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /nfs/extra/p/pe/pellet/wwwroot/wp-content/plugins/editor.php in /nfs/extra/p/pe/pellet/wwwroot/wp-content/plugins/cforms.php on line 51Warning: require_once(/nfs/extra/p/pe/pellet/wwwroot/wp-content/plugins/editor.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in /nfs/extra/p/pe/pellet/wwwroot/wp-content/plugins/cforms.php on line 51Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ‘/nfs/extra/p/pe/pellet/wwwroot/wp-content/plugins/editor.php’ (include_path=’.’) in /nfs/extra/p/pe/pellet/wwwroot/wp-content/plugins/cforms.php on line 51

Még valami. Föltettem a szerverünkön futó egyik wp-be. Ott sem tudom bekapcsolni, de addig, amíg fent van, nem jönnek be az admin felületen a menük. Totál fagyás. Ha leszedtem nincs gond.