Pufferelés hiba

Sziasztok!

Egy aránylag régebbi oldalon az admin felületre belépve a következő hiba üzenetet kapom:

Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in Unknown on line 0

Ez mitől lehet? Külföldi fórumokon olvasgattam, állítgattam - de csak annyival jutottam előrébb, hogy admin felületre beenged, viszont az oldalakat, bejegyzéseket nem bírom szerkeszteni!

A segítséget köszönöm!

Próbáld meg:

• WP-t frissíteni

• Twentyfifteen sablonra váltani

• Bővítményeket kikapcsolni
Ezeket sorba és figyeld, mikor javul.

Egyik sem jelentett megoldást, gyanúm szerint valami rendszer file okozhatja a problémát!

( az oldal működik jól, az admin felület meg folyamatosan hibákat dobál pl…: fent említett vagy 500 internal server errpr stb )!

Esetleg valahogy újra lehet telepíteni a wordpress-t? Úgy hogy az adatok, beállítások megmaradjanak ?

Mit kell lementeni ahhoz adatbázisban ?

Köszönöm a segítséget!

• még most vettem észre hogy az oldal mérete jelentősen megnőtt indokolatlanul!

Ha frissítetted a WordPresst, az olyan, mintha újratelepítetted volna.

Én átmásolnám az egészet egy VPS-re vagy helyi gépre. Ott vizsgálnám meg, mi lehet a baja.

Szia!

Már frissítettem a rendszert manuálisan újabb ill régebbi verzióra is, de a hiba továbbra sem változott! Végig olvastam rengeteg fórumot, szórakoztam htaccess fájlal stb- de nem vezetett megoldáshoz.

Vagy Internat 500 server error vagy bufferring hiba.

Az egész oldalt letöltöttem a gépemre és localhoston tökéletesen hiba mentesen fut. Ezen felbuzdulva írtam a tárhely szolgáltatónak, hogy növeljék meg a processzeket, de így is 128 MB-on van a wp meg ennek jóval többszörösét szeretné használni.

Most valahogy megpróbálom localhoston megbütykölni, átrakni az egészet egy szűz wp-re stb…, vagy esetleg létezik jobb megoldás ?

Szerintem nem, de nagy valószínűséggel a tárhelyszolgáltató a hunyó, valami nincs jól beállítva.

Ha a localhost-on megy hibamentesen, akkor egy jó költöztetés után is hibamentesen kell(ene) mennie.

Lényegében meguntam a huzavonát! Felraktam egy új wp-t - adatokat / képeket átmásoltam ( szerencsére nem volt sok ) és így mindenki boldog! :slight_smile:

Most nem a tárhely szolgáltatóval volt a baj, mert közel 60 wordpress alapú weboldalam van még náluk és a többi hiba mentesen fut. Mondjuk sajnálom, hogy itt nem jöttem rá a hiba okára.

Nem fordulhat elő, hogy 59 honlapod van 1 szerveren, és a 60. másik szerveren? Mégha ugyanaz is a tárhelyszolgáltató…

Nem! Jelen esetben nem tudom a hiba okát, de nem a tárhely szolgáltató volt a hibás. ( 2-3 szerverük van és mindegyiken van pár wp oldalam )