Publikus feltöltés egy oldalra?

Azt szeretném, hogy egy oldalon ott legyen a tallózásos dolog és kizárólag képeket fel tudjon tölteni mindenki, jóváhagyás nélkül, majd az ott egyből meg is jelenjen.

én így oldanám meg.

Contact Form 7 plugin felrak, telepít, és alkalmaz (abban van fájlfeltöltés lehetősége is - easy, mert magyarul is tud)

Az űrlapot egy megadott mail címre kell beállítani, ahová az űrlap érkezik. éééééés…

És itt jön a trükköm.

Admin >>> Beállítások >>> Írás (/wp-admin/options-writing.php)

Bejegyzés e-mail-en keresztül

Ami az ott beállított mail címre érkezik levél, azt a Wordpress automatikusan publikálja.

Ergo: meg kell nézni, a szöveges mail-on kívül képet is képes e csatolni? (szerintem igen, bár ezt még nem próbáltam)

és ez tök jó, mert ezennel rájöttem, hogyan lehet egyszerűen automatikusan beküldött híreket publikálni a wordpress motoron!

: ))))))))))))

Vagy galériába akkor a Nextgen galériához van Publikus feltöltő plugin.

Ezzel egy galériába tudnak a userek képet feltolni és ha úgy állítod be, akkor jóváhagyás nélkül is.

Köszi a válaszokat, megnézem majd őket. De ezt már próbáltam, fentvan a plugin. Sikeresen feltölti, ottvan a galériában a kép, de a galériát nem találja…

'hitetlen' wrote on '2010-05-30:

és ez tök jó, mert ezennel rájöttem, hogyan lehet egyszerűen automatikusan beküldött híreket publikálni a wordpress motoron!

: ))))))))))))

Rohadjak meg, erre még nem gondoltam! :D