Azt szeretném, hogy egy oldalon ott legyen a tallózásos dolog és kizárólag képeket fel tudjon tölteni mindenki, jóváhagyás nélkül, majd az ott egyből meg is jelenjen.
én így oldanám meg.
Contact Form 7 plugin felrak, telepít, és alkalmaz (abban van fájlfeltöltés lehetősége is - easy, mert magyarul is tud)
Az űrlapot egy megadott mail címre kell beállítani, ahová az űrlap érkezik. éééééés…
És itt jön a trükköm.
Admin >>> Beállítások >>> Ãrás (/wp-admin/options-writing.php)
Bejegyzés e-mail-en keresztül
Ami az ott beállított mail címre érkezik levél, azt a Wordpress automatikusan publikálja.
Ergo: meg kell nézni, a szöveges mail-on kívül képet is képes e csatolni? (szerintem igen, bár ezt még nem próbáltam)
és ez tök jó, mert ezennel rájöttem, hogyan lehet egyszerűen automatikusan beküldött híreket publikálni a wordpress motoron!
: ))))))))))))
Vagy galériába akkor a Nextgen galériához van Publikus feltöltő plugin.
Ezzel egy galériába tudnak a userek képet feltolni és ha úgy állítod be, akkor jóváhagyás nélkül is.
Köszi a válaszokat, megnézem majd őket. De ezt már próbáltam, fentvan a plugin. Sikeresen feltölti, ottvan a galériában a kép, de a galériát nem találja…
és ez tök jó, mert ezennel rájöttem, hogyan lehet egyszerűen automatikusan beküldött híreket publikálni a wordpress motoron!
: ))))))))))))
Rohadjak meg, erre még nem gondoltam! :D