hi segítséget kérnék mert most először használok word presst, és eléggé nagy gondom van.
amikor megírom a bejegyzést, és rákattintok az mentés/publikálásra, kiírja hogy a bejegyzés mentése sikertelen. utána az intézőben ott lesz az automatikus mentése, de abban mindig csak a bejegyzés címe van. ha ott kattintok a publikálásra akkor kirakja rendesen a bejegyzést.
plz segítsetek, mert kicsit macerás így blogolni
Halihó !
- Olvasgasd a Fórumot
- Keress itt a Fórumon (keresés funkció) !
- Keress a http://www.wordpress.org oldalon
- Használd a Google-t, és/vagy a Yahoo-t !
Esetünkben a Fórum több helyen is foglalkozik a kérdéssel, pl. itt: http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?id=834
Napsütéses hétvégét, meg sok sikert a WP-szel !
RTFM
Az úttörő ahol tud, segít - ha akarják, ha nem ! 
Mivel én is kellően láma vagyok, használtam a Google-t:
RTFM
* Read The Funny Manual: Olvasd el a vidám kézikönyvet
* Read The Fuckin' Manual: Olvasd el a kib***ott kézikönyvet
A szabad szoftveres világban már nem csak a Hacker típusú előlények vannak, akik általában mielőtt kérdeznének RTFMelnek, hanem a számítógépek rohamos terjedésével megjelentek az ún lámák is. Sokszor előfordul, hogy valamilyen triviális dolgot kérdeznek valakitől, ami pedig világosan, sok esetben akár szó szerint, benne van a kézikönyvben (manual), vagy a programhoz adott dokumentációban.
Bocsánat, de nekem ez így új volt, pedig éppen harmadik alkalommal fordul elő ezen a Fórumon. :)
Most megtanultam, és remélem más is megtanulja. :) :)
Addig kívántam szép hétvégét mindenkinek, míg itt ömlik az eső - basszus, lőttek a grillpartinak, marad a többi ;)
Itt süt a nap, háváj van, meg szánsájn 
Charlie !
Az rendbenlévő, hogy kosárlabdában Szombathely a jobb, de napsütésben is ? 
Akkor neked plussz a grillezés, én meg szívhatom a plusz-fröccsöt, vagy túrbózhatom a plusz csajokat… 
Hi !
na, most már itt is esik. de hát, most már ugyis mindegy, mert sotet van 
Sziasztok!
Valamiért nem tudok bemásolni egy nagyobb szöveget a blogba. Miért lehete ez? Küldéskor ezt írja ki: You don’t have permission to access to this document on this server.
???
THX
részletezd a problémát, mivel még nem tudunk gondolatolvasni…
Bemásolok egy nagyobb szöveget, jegyzettömbből. Küldéskor:
FORBIDDEN
You don't have permission to access to this document on this server.
Apache Server at ......
igen, pont ott jonne a lényeg, mit mond az apacs?
Hát a honlap címét, ahova fel van telípítve a wordpress
reklamalj a szolgaltatodnal
Helló!
Nah van fejlemény. Sajnos nem a szolgáltató üzemelteti a szervert, a szerver meg az usában van. Kérték adjam meg a pass-t, rendben is van csak hát ők nem értik a magyart. Szóval első feladat hogy angol nyelvűvé varázsoljam a blogot. Hogy tehetem meg ezt a legegyszerűbben?
THX
Jah és 2.1.3 verzióról van szó.
Oldal: http://www.szentbekkalla.hu/_blog/
MEGOLDÓDOTT!
El sem hiszitek!
A sztori:
Honlap szerevere amerikában, dallasban van, 2001 szeptember 11.-óta kötelezik a szolgáltatókat a honlapok szűrésére. Bizonyos szavak kifejezések nem kerülhetnek tartalomba. Emiatt nem tudtunk felmásolni 1-2 bejegyzést. Gondoltam leírom ezeket, hogy mi is megjegyezzük és hogy picit megnevettessük olvasóinkat!
Tehát a három kiszűrt szó: (szótagolva hogy ezt most engedélyezze)
mus - lin - ca = angolra fordítva a szó végi ca leírása nélkül tudjuk mit jelentÂ…
an - nál = no komment
ful - lex - tra = nah ezt nem értem miért nem engedélyezte de jeleztük feléjük hogy ezt a szót kifogásoljuk! 
hmm, még a kuruc is mehet amerikába, ugyhogy ezt én nem hiszem. amerikába nagyon érzékenyek a véleménynyilvánítási szabadságra, itt valami más lesz.
Pedig nem. Ez volt. A szolgáltató jelezte hogy a tartalmat nézzük át. Azután a 3 szó módosítása után egyből minden ok volt.
Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném!
A probléma: Előre dátumozott, időzített post írásakor az intézőben szépen számol vissza, a megadott időpontban viszont nem jelenik meg az időzített post. Az intézőben pedig elkezdi az időt fölfelé számoni (hogy egyre több idő van hátra a megjelenésig) , illetve a bejegyzés státusza is marad időzített, azaz nem kerül át a publikált kategóriába.
hanyas wp?