proxy error

kezdő vagyok feltöltöttem a word press 2.8.4-est mikor ezt beírom a böngészőbe

http://agriaforest.hu/wp-admin/install.php ezt kapom proxy error

Szolgáltatónál kellene érdeklődni, méginkább a freeweb helyett egy jobbat választani.

Ha nem akarsz pöcsölni, akkor ajánlom figyelmedbe az aláírásomban lévő WordPress blogtárhelyet :wink:

Ezt akartam én is javasolni charlie, ilyen ingyen micsodákkal nem lehet bíbelődni. Nem éri meg, és a végén úgysem sikerül minden… A WordPress nem ingyen tárhelyre való, és ezt jól lenne már valahogy tudatosítani mindenkivel. (minden második hozzászólás ezzel kapcsolatban érkezik)

'hitetlen' wrote on '2009-10-20:

Ezt akartam én is javasolni charlie, ilyen ingyen micsodákkal nem lehet bíbelődni. Nem éri meg, és a végén úgysem sikerül minden... A WordPress nem ingyen tárhelyre való, és ezt jól lenne már valahogy tudatosítani mindenkivel. (minden második hozzászólás ezzel kapcsolatban érkezik)

sajnos fimzetünk a domain névért,de ha tudtok javasoljatok jobb tárhely szolgáltatót addig is megpróbálom felvenni a kapcsolatot a freewebbel.

izé, a domainért fizetsz, de nem a tárhelyért, ami két külön dolog. a domain oda mutat ahová jónak látod.

köszi de még csak most kezdtem ezt az egészet javasolj egy jó tárhely szolgáltatót

interware mint szolgáltató szóba jöhet

mit szeretnél pontosan? előbb az igények, aztán tudunk mondani valamit.

honlap és blog

A többit, akkor privátban légyszives. Csiki csuki. :wink: