ProPlayer

Szerintem egész jó videó plugin, logót és előnézeti képet is tudtok hozzá kreálni.

http://wordpress.org/extend/plugins/proplayer/screenshots/

Wow, ez valóban jónak tűnik! :slight_smile:amúgy nekem a http://vimeo.com/ -os lejátszó tetszik a legjobban. De ez is tud ilyesmit. Kipróbálom.Köszi

És ez a vimeo player ez plugin és használni lehet a saját wp oldalon úgy, hogy a saját videókat a saját tárhelyre tesszük fel, vagy csak a vimeo oldalra lehet feltölteni videókat és azt linkelni az oldalra, mint mondjuk a youtube videókat?

Saját tárhelyre töltött videóknál is lehet alkalmazni.

Köszi a választ. Még egy kérdés. Hol lehet letölteni? Mert én hiába keresem, sehol nem találom… Persze lehet, hogy csak én vagyok… tudod. :slight_smile:

Mármint a plugint? Ott aa link onnan. Jobb oldalt narancssárga, DOWNLOAD. Ha meg a skinre gonoldsz az benne van, csak be kell állítani az adminba.

Igen, igen, a plugint… mert én a wordpress plugin központjában hiába írom be a keresőbe, hogy vimeo video, nem talál ilyent… vannak viemo pluginek (quicktag, stb.), de egyik sem az amit kidob. Tehát nincs ahol találhatnék narancs színű download-ot… Ha van linked, megköszönném.

Te figyu… Az első hozzászólásban van a link onnan kell letölteni a plugint. :wink:


Efrud wrote:

Te figyu... Az első hozzászólásban van a link onnan kell letölteni a plugint. ;)
Öööö... lehet, hogy nem egy dologról beszélünk? Mert az nem a vimeo playere az első hozzászólásban, hanem egy másik... hisz a második hozzászólásban Laci említette, hogy Neki a vimeo-s player jobban tetszik, mint az első hozzászólásban lévő.

Ui.: Szép a vádlid. :D

lol :smiley: vádli… ez jó volt… röhögtem egyet rajta :smiley: :smiley:


Patai László wrote:

lol :D vádli... ez jó volt... röhögtem egyet rajta :D :D
Apropó, nem tudsz valamit erről a playerről? Honnét lehet letölteni pl.? :)

ja… nem :slight_smile: azt nem lehet letölteni sajna. :frowning: de nekem is kéne. imádom

Á… oké. :slight_smile: Ezen ment Elfruddal és Vádlijával a beszéd. :slight_smile:

Köszi.

Én akkor már nem értem, amúgy olyan player, mint ami a vimeon van, innen letölthető: [url]http://www.longtailvideo.com/addons/skins/52/Bekle-(aka:-Overlay)?q= De, ha nem ez kell akkor én végleg elvesztettem a fonalat. :slight_smile:

Heh, köszi. :slight_smile:

Proplayer-nél van embed (a video más weboldalba való beágyazása) lehetőség is, ez egy darabig működik, de később ezt írja ki: This playlist is not a valid XML file.

Nem tudom a saját oldalomon feltöltött videókat más oldalra beágyazni.

Ezt írja ki:

this playlist is not a valid xml file

Üdv!Valaki segítsen!Hogy playlist-et készíteni, vagy egyáltalán videókat beszúrni?Feltelepítettem és van benne 3 videó, ami megy, de nem tudom, hol kell hozzáadni a sajátomat.Köszönöm!

Ezt olvasd el: http://wordpress.org/extend/plugins/proplayer/faq/

Ezzel megvolnék.Attól tartok, hogy nekem valami hiányzik, mert nem találtam meg, hogy hol kell megadnom a videók URL-jét.

Erre sehol nem találtam semmi utalást. Persze, lehet, hogy csak én nem találtam, de attól még nem találtam.

Segítsetek!