Két hónap berhelés következményét láthatjátok a http://www.progvision.hu címen. Nem tekinthetem véglegesnek, még sokkal többet szeretnék művelni vele, de remélem lesz ebben munkában olyan fórumozó, aki önzetlenül a segítségemre lesz. A nyügjeimmel pedig más topic-okban jelenkezni fogok időközönként! Ne hajtsatok el majd a …-ba, légyszííí!
Kis Péter
Megjelenésre nálam 7/10, szóval tetszik. Pár általam szépséghibának ítélt dolgot említek:
1.
Talán a bejegyzések betűszínéhez túl harsány a sidebar-ban található betűk színe (vagy fordítva: talán a sidebar-hoz képest túl tompa a fő tartalom).
2.
A sidebar-ban az egyes linkkategóriák - ráadásul visszafelé történő - számozásának nem egyértelmű a létjogosultsága.
3.
A főcím alatti nagy fekete üres területet én kisebbre venném.
4.
Az egész oldal felső és alsó margin-ját egyelőre állítanám.
5.
A lap alján szintén van egy elég nagy fekete üres terület a “Previous Entries” és a Copyright között.
6.
Ami gondolom nálad is tervbe van véve: a jelenleg (még?) angolul futó szövegek magyarítása.
7.
Úgy láttam, egyik bejegyzésnél sem lehet kommentelni, mert le vannak zárva. Ha ez szándékos, és a későbbiekben sem szeretnél kommenteket, szerintem vedd ki a “Comments Off” feliratot.
Ezek csak apróságok. Ha nem “javítod ki” őket, az sem baj (éppen azért tettem a kijavítás szót idézőjelbe, mert nem találom hibáknak az általam felsoroltakat). A site szerintem most is klassz, úgyhogy gratula. :]
1.
Talán a bejegyzések betűszínéhez túl harsány a sidebar-ban található betűk színe (vagy fordítva: talán a sidebar-hoz képest túl tompa a fő tartalom).
- ez nekem így tessen, ahogy most van, de engem még orvos nem látott... ;)
2.
A sidebar-ban az egyes linkkategóriák - ráadásul visszafelé történő - számozásának nem egyértelmű a létjogosultsága.
- sajnos másképpen nem tudtam menedzselni őket, mivel folyamatosan alakultak, alakulnak, és utólag kellene menedzselni őket
3.
A főcím alatti nagy fekete üres területet én kisebbre venném.
- én nagyobbacskára venném, és egy banner jellegű képet be is illesztenék...
4.
Az egész oldal felső és alsó margin-ját egyelőre állítanám.
5.
A lap alján szintén van egy elég nagy fekete üres terület a "Previous Entries" és a Copyright között.
- nah, ezek azok a dógok, amikbe még nem tudok belefogni, csak ha elmondja nekem valaki, hogy ezeket hogyan kell
6.
Ami gondolom nálad is tervbe van véve: a jelenleg (még?) angolul futó szövegek magyarítása.
- bezony, szép lassacskán...
7.
Úgy láttam, egyik bejegyzésnél sem lehet kommentelni, mert le vannak zárva. Ha ez szándékos, és a későbbiekben sem szeretnél kommenteket, szerintem vedd ki a "Comments Off" feliratot.
- ki is szeretném venni ezt a kommentelési dolgot, csakhát nem tom, hogy hogyan...
Ezek csak apróságok. Ha nem "javítod ki" őket, az sem baj (éppen azért tettem a kijavítás szót idézőjelbe, mert nem találom hibáknak az általam felsoroltakat). A site szerintem most is klassz, úgyhogy gratula. :]
- tök örülök, hogy véleményezted, viszont a hiányos tudásomat a módosításokhoz majd segíthetnéd...
Szia!
Látom te is azt a sminket használod amit én!
Ha bele vauzhatok ha képet raksz be egy bejegyzésbe akkor szerintem a szöveget ne a kép mellet kezd el hanem inkább alatta!Szerintem úgy jobban néz ki!
Én eddig csak FF-ben néztem, és ott szépen, a kép alatt kezdődik a szöveg. IE-ben viszont tényleg kényelmetlen a kép / szöveg elrendezés, ráadásul a sidebar eltűnt, és az utolsó postnak csak a címe jelenik meg.
Operából is vannak rossz híreim: az összes tünetet produkálja, mint amiket IE-nél leírtam, PLUSZ a fekete hátteres container csak a fejléc aljáig ér, azaz a bejegyzések már a body szürke hátterén csücsülnek.
Valami nagyon nem kóser :[
Én eddig csak FF-ben néztem, és ott szépen, a kép alatt kezdődik a szöveg. IE-ben viszont tényleg kényelmetlen a kép / szöveg elrendezés, ráadásul a sidebar eltűnt, és az utolsó postnak csak a címe jelenik meg.
Operából is vannak rossz híreim: az összes tünetet produkálja, mint amiket IE-nél leírtam, PLUSZ a fekete hátteres container csak a fejléc aljáig ér, azaz a bejegyzések már a body szürke hátterén csücsülnek.
Megtaláltátok az én igazán nagy problémámat!
Ez a megjelenés az IE-ben nagyon dühít, ráadásul a www.progvision.atw.hu free tárhelyre feltöltött blog, ugyanazzal a smikkel tökéletesen bejön az IE-n!
Mitől lehet ez?
Megtaláltátok az én igazán nagy problémámat!
Ez a megjelenés az IE-ben nagyon dühít, ráadásul a www.progvision.atw.hu free tárhelyre feltöltött blog, ugyanazzal a smikkel tökéletesen bejön az IE-n!
Mitől lehet ez?
Újraraktam a blogot, és működik! Teszteltem Linuxon Firefox-al, Windows-on InternetExplorer-rel és Operával, OS-X-en Safari-val!
Klassz! Nálam is jó mindenhol, amit használok (FF, Opera, IE - Windows) :]
Most már csak a 2-7. pont van hátra! ;]