Profil plugin

Sziasztok!

Szeretnék egy olyan plugint ami a regisztrációt a saját honlapomon nem a wp-admin felületen hajtja végre, és a személyes profil is a weboldalon szerkezthető! már egyszer használtam de elfelejtettem. De szerencsére találtam egy képet ami pont ugyan az. Nem tudja valaki melyik plugin az?

Itt a kép

http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.sugarrae.com/screens/cycshortfullmini.jpg&imgrefurl=http://www.sugarrae.com/wordpress/cyc/&usg=__-SmKX9ekgDZUQjYULeAcPOwvNYA=&h=442&w=350&sz=38&hl=hu&start=24&um=1&itbs=1&tbnid=3bo2JEY-19N7cM:&tbnh=127&tbnw=101&prev=/images%3Fq%3Dword%2Bpress%2Bprofile%2Bpage%26start%3D18%26um%3D1%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1

Várom a válaszokat!

Előre is köszönöm!

az elegge elavult amit talaltal

a megoldas: theme my login

ha egy kicsit jobban megnézted volna akor már tudnád is hogy melyik ez a bövitmény.A bövitmény hivatalos oldala valamint a wordpress org-on http://wordpress.org/extend/plugins/customize-your-community/

Köszönöm! a Customize Your Community-vel nem tudtam saját profil oldalt! Vagyis nekem sehogy nem akaródzott!

A Theme My Login-nál van valmi újabb jobb? Köszönöm eddigi válaszokat! igazándiból kipróbáltam Theme My logint de valamiértnem hoz létre profil oldat, regisztrációs oldalt , semmit! :slight_smile: sajnos! Érdekelne ti milyen dolgokat használtok ami nem admin felületen van! Mivel közösségi oldal lesz jó lenne valami egyszerű…

Szép estét!

a theme my login tokeletesen mukodik nalam az erettsegi.com alatt

egyetlen oldalt hoz letre amibe berak egy shortcode-ot, be kell egy picit allitgatni es ha hivatkozol a domain/login/?action=profile cimre akkor szepen be jon a profil (regelj es probald ki)

'Török wrote on '2010-04-16:

a theme my login tokeletesen mukodik nalam az erettsegi.com alatt

egyetlen oldalt hoz letre amibe berak egy shortcode-ot, be kell egy picit allitgatni es ha hivatkozol a domain/login/?action=profile cimre akkor szepen be jon a profil (regelj es probald ki)

Köszönöm! Úgy néz ki működik, csak magyar nyelvre kell bírnom! Még egy kérdésem lenne a login részt, hogy csináltad? Hogy a theme my login ra vezet a reg? vagy az automatán belép? a login widget a gyári ? Nagyon köszönöm a segítséget!

Kedves Török Zoltán!

Tudna segíteni a theme my login magyarításában? úgy emlékszem a wordpressben volt egy funkció ami megcsinálta a magyar nyelvi filet, de lehet hülyeséget mondok!Emlékszem egyszer magyar volt csak most hogy újra lett telepítve nem tudom magyarra bírni!

Előre is köszönöm segítségét!

mimulus: tudod használni a poEdit progit? Mert megnéztem, van a legújabb verzióban pot file. Ha tudsz egy kicsit angolul, akkor le lehet forditani, 176 soros.

Nekem van magyar nyelvi file, egyszer leforditottam, de egy sokkal korábbi verzióhoz, azzal nem sokra mennél, mert azóta sokat változott.

De hátha van vkinek újabb forditása …

'varnyu' wrote on '2010-04-18:

mimulus: tudod használni a poEdit progit? Mert megnéztem, van a legújabb verzióban pot file. Ha tudsz egy kicsit angolul, akkor le lehet forditani, 176 soros.

Nekem van magyar nyelvi file, egyszer leforditottam, de egy sokkal korábbi verzióhoz, azzal nem sokra mennél, mert azóta sokat változott.

De hátha van vkinek újabb forditása ...

Nagyon jó ötlet volt! köszönöm! könnyen megy a magyarítás, igaz mindent nem fogok lefordítani de pár részt :) Köszönöm a segítséget

Nagyon szivesen :slight_smile: Legtöbbször én is csak azt forditom le, amit a felhasználók látnak :wink:

'Török wrote on '2010-04-16:

be kell egy picit allitgatni es ha hivatkozol a domain/login/?action=profile cimre akkor szepen be jon a profil (regelj es probald ki)

Szia Zoli!

A fenti hivatkozás beállítást eltudnád magyarázni olyan baltaarcúaknak is mint én?

Hol is kéne átírnom vagy beszúrni a fenti sajátdomain/login/?action=profile hivatkozást?

Mimulus:

Meddig jutottál a fordítással, én csak a frontend-et fordítanám le, az admin rész jobban fekszik angolul.

Esetleg megosztanád velünk?

Üdv,

András

'AndrasJ' wrote on '2010-04-28:

Szia Zoli!

A fenti hivatkozás beállítást eltudnád magyarázni olyan baltaarcúaknak is mint én?

Hol is kéne átírnom vagy beszúrni a fenti sajátdomain/login/?action=profile hivatkozást?

Mimulus:

Meddig jutottál a fordítással, én csak a frontend-et fordítanám le, az admin rész jobban fekszik angolul.

Esetleg megosztanád velünk?

Üdv,

András

Hali!

Sajnos idő hiány miatt még nem fordítottam.. :(