Profil oldal bővítése

Olyan megoldást keresek, amivel a profil oldalamat tudnám bővíteni. Jelenleg pl egy közösségi részt illesztenék be, azaz betenném a közösségi elérhetőségeimet (facebook, twitter, picasa, linkedin stb.). Sajnos HTML-t nem eszik, így ez nem megy.

Valami ötlet, megoldás erre (akár egy page is jó lenne, de akkor meg a profil oda ugorjon).

témád functions.php-jába az alábbiak alapján te is tudsz plusz mezőket rakni:

Code:

<?php

add_action( 'show_user_profile', 'extra_user_profile_fields' );

add_action( 'edit_user_profile', 'extra_user_profile_fields' );

function extra_user_profile_fields( $user ) { ?>

<input type="text" name="address" id="address" value="ID ) ); ?>" class="regular-text" />

<input type="text" name="city" id="city" value="ID ) ); ?>" class="regular-text" />

<input type="text" name="province" id="province" value="ID ) ); ?>" class="regular-text" />

<input type="text" name="postalcode" id="postalcode" value="ID ) ); ?>" class="regular-text" />

<?php }

add_action( 'personal_options_update', 'save_extra_user_profile_fields' );

add_action( 'edit_user_profile_update', 'save_extra_user_profile_fields' );

function save_extra_user_profile_fields( $user_id ) {

if ( !current_user_can( 'edit_user', $user_id ) ) { return false; }

update_usermeta( $user_id, 'address', $_POST['address'] );

update_usermeta( $user_id, 'city', $_POST['city'] );

update_usermeta( $user_id, 'province', $_POST['province'] );

update_usermeta( $user_id, 'postalcode', $_POST['postalcode'] );

}

?>

Hali!

Nekem nem működik, hogy ha functions.php-ba rakom, próbáltam közvetlenül a wp-admin/user-edit.php-ba belerakni, így félig működik is, csak mikor menteni akarom, akkor nem menti… frown.gif

Valaki már próbált hasonlót? vagy esetleg egy plugin-t tudtok mondani, ami bővíti a profilt, telefonszámmal, címmel, irányítószámmal… stb.

Előre is köszi!

Hová illesztetted? Figyelj a <?php tegekre.

Nekem így néz ki a functions.php:

Code:

<?php

if ( function_exists('register_sidebar') )

register_sidebar(array(

'before_widget' => '',

'after_widget' => '',

'before_title' => '

',

'after_title' => '

',

));

?>

Ide raktam be, de lehet rosszul akkor... A másik meg közvetlen próbáltam bővíteni wp-admin/user-edit.php

Ötlet? smile.gif

igazad volt, nem figyeltem oda… :slight_smile: köszi

wp-admin/user-edit.php Ezt a fájlt nem bántsd!!! Nincs mit.

A bővítéssel kapcsolatban lenne még egy kérdésem, hogy ha theme-my-profile plugint használok, mit kell tennem, hogy ez a bővítés ott is működjön?

Elég ha a

Code:

<input type="text" name="address" id="address" value="ID ) ); ?>" class="regular-text" />

<input type="text" name="city" id="city" value="ID ) ); ?>" class="regular-text" />

<input type="text" name="province" id="province" value="ID ) ); ?>" class="regular-text" />

<input type="text" name="postalcode" id="postalcode" value="ID ) ); ?>" class="regular-text" />

kód részt profile-form.php-ba berakom? Vagy valami más út kell, ahhoz hogy működjön?

Mind1 megoldódott, Sikerült! smile.gif

Viszont lenne egy olyan problémám, hogy a profilban, lerakja legalulra, az “új jelszó” alá. És ez esztétikai szempontból nekem nem jó. Hogy lehet a profilban feljebb rakni, mondjuk a “név” táblázat alá ? Van erre megoldás ?

Valaki?

Tehát a problémám az, hogy amikor a bővítést alkalmazom, akkor ezt random módra, a profil részben lerakja legalulra, az “új jelszó” box alá, és én azt szeretném, hogy ha ez a “név” box után kerülne be fent. A bővítés fontossága miatt, ez nekem szükséges lenne.

Előre is köszönöm a választ!

Valaki?

Előre is köszönöm a válaszokat!