Sziasztok,
Egy komplett wp adatbázis létrehozásához es üzemeltetéséhez profi fejlesztőket keresek. Plugin fejlesztés+design+plugin conf. Két projektet tervezünk, egy kisebbet és egy nagyobbat. Ez itt a kisebb (pilot), ha beválik a wp + a fejlesztő, akkor 2011 elején a nagyobbat is rábíznánk.
Ha megadod a referencia munkáidat, és az elérhetőséged akkor személyesen vázoljuk a feladatot, amire várunk egy határidőt+árajánlatot.
Köszi!
Ezt a tolongást!
Komoly ez a fórum? Vagy rosszul fogalmaztam meg a munkaajánlatot? Vagy ennyire nincs magyar wp fejlesztő?
Miért ne lenne komoly ez a Fórum? Azért, mert nem ugranak a munkára? Nem lehetséges, hogy van munkájuk? Az is lehetséges, hogy egy kicsit talányosan adtad meg, hogy mit is szeretnél; nem valamilyen nagyobb adathalmaz megjelenítését szeretnéd megoldani wp-alapokon? (Merthogy megjelenést, bővítmény-fejlesztést és ~konfigurálást is megjelöltél.
Légyszíves valamivel egyértelműbben jelöld meg, hogy mit szeretnél, jobban írd körül, és akkor - talán - nem szorítkozol a Fórum negatív minősítésére.
Kedves Győző,
A get a freelancer-en kb. 20-an írtak fél nap alatt. Én egyelőre úgy érzem, hogy inkább magyarokra bíznám a fejlesztést és a supportot.
Haladjunk lépésekben, szándékosan nem fogalmaztam még ennél egyértelműbben.
almos_fiu
ez nem cég
freelancer-re kizárólag olyanok járnak akik teljes állásban ezzel foglalkoznak
ide meg ált. a hobbi wp-sek.
vagy olyanok akiknek van elég munkájuk…
általában…
vagy pl én azért nem vállalok mostanában mert nem lenne rá elég időm, hogy minőségben megfelelő módon megcsináljam… így inkább nem vállalom…
de ez miért tenné komolytalanná a fórumot?
ez nem álláshirdető-kereső oldal ennyi…
hgrg:
Ok, szóval nem jó helyen keresgélek. Van ötleted, hol lehet profi magyar wp fejlesztőket találni? (design, plugin)
köszi
jó helyre írtál csak várj egy kicsit… ha nem akarsz mindenképp magyart de olyat akinek van valami köze a wp-hez:
wordpress.org fórumai…
Szia hgrg, köszi a választ. Ha csak rajtam múlik magyarokat választanék, akikre rábízhatom a projekt kivitelezését és a supportot is, hogy nekem csak az üzleti modell másik felével kelljen foglalkoznom. (az is elég nagy feladat) Nekem egy konkrét fejlesztőcsapat kellene, akik a designtől egészen a kódig és az üzemeltetés során felmerülő problémákig bezárólag felelősséget tudnak vállalni a munkájukért úgy, hogy nem kifejezetten aranyárban dolgoznak. Most már azt is látom, hogy indiai cégeknél kb. milyen árban forog egy ilyen megoldás, és egyelőre hazai alternatívát keresek.
almos_fiu: az a “baj”, hogy itt főként vagy hobbisok vannak, vagy akik jobban értenek hozzá, közülük elég kevesen értenek egyszerre mindenhez (ugye azért a design, a plugin fejlesztés nem egy “szakma”), és csapatok itt nem nagyon fordulnak meg…
A másik “gondodat” meg tudom érteni, én is örülnék,ha csak a design-nal kéne foglalkoznom, a többivel “szenvedjen” a csapat másik része… de sajnos nincs, aki szenvedjen vele 
Balou, igen, kezdem sejteni… Miért nem keresel/hozol létre egy saját alkotói közösséget?
Biztosan vannak, akiket a “többi” jobban érdekel, mint a design, és akkor jól kiegészítenétek egymást, és még a munka is hatékonyabb lenne… 
Én nem designer vagyok, hanem üzleti stratégiát tervezek.
Jelenleg pont valami hasonlón -is- vagyok, csak én még elég csíkoshátú vagyok a szakmában, nincsen megfelelő ismerettség… meg közben azért próbálom a saját projektjeimet így-úgy csinálni. Ezért szeretem a WP-t, mert egy-két extrém kivételtől eltekintve nem kell hozzá külön plugin-fejlesztő