- Hogyan lehet megoldani azt, hogy a címkék mérete ne változzon akkor sem, ha egy címke több bejegyzésnél is szerepel?
Jelenleg ugyanis azért nem tudok kitenni egy szerzőtől (<— címkék) több verset is, mert akkor ormótlan módon megnő a többször szereplő szerző neve.
A kinézet/widgetek között már próbáltam, de a tag-ek mérete nem változtatható (fel sincs ajánlva). De akkor hol máshol lehet ez ellen tenni?
- A másik problémát már egy másik topicban is jeleztem: a legutóbbi pár bejegyzésem címkéje nem jelent meg a tag-ek között felsorolva egyáltalán, így aki betéved az oldalra, és onnan próbál tájékozódni, hogy kiktől vannak fent versek, azt félrevezeti a hiányos lista. Mit lehet tenni?
http://verspatika.wordpress.com
Ez ugyanolyan kérdés, mint amit a másik topikban kérdeztél, és a válasz is ugyanaz: wordpress.COM-on hosztolt ingyen blogon csak korlátozott testreszabási lehetőségeid vannak.
Hiába kérdezed, mi a teendő, mert amit mi meg tudunk csinálni a saját domainen hosztolt blogon, te azt OTT nem tudod tenni.
Amíg nincs saját blogod, addig ne is kérdezősködj, mert csak bosszantod magad…
Mondjuk a címkék átméretezése engem is érdekelne, mert nem találtam olyan beállítást, hogy a minimum és maximum méretet meg lehetne adni. A WP 2.5 beépített címkekezelőjét használva az alap widgettel.
Számomra a css-ben való megadás is megfelelő, de nem jövök rá, hogy mi határozza meg a méreteket.
moshu,
még annyit mondj meg légyszi, hogy azt mi indokolja, hogy eddig simán tudtam címkéket elhelyezni, az utóbbi pár bejegyzésnél viszont hiába írtam be a szerkesztőbe a bejegyzéshez tartozó címkét, a blogon már csak a bejegyzés alatt jelent meg a címke, de a tag-ek között nincs felsorolva?
Korlátozva van valahol a tag-ek száma, vagy mi történt? Mert az nem túl logikus, hogy egyszercsak megszakadt a címkézési lehetőség.
Igen. Nem.
Bővebben: a megjeleníthető tag-ek száma van korlátozva, és nem a létez(het)ő tagek száma.
garrotter,
widget-tel nem sokat variálhatsz… Ha nincs widget, hanem szerkeszted a sidebart, akkor miden itt van:
http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_tag_cloud
Köszi a választ, moshu!
Ez elkeserítő… Nem gondoltam volna, hogy a wordpress.com kevesebbet nyújt, mint a freeblog.