Problémák a Google-indexeléssel

Sziasztok!Néhány hete kapcsoltam be a 3.2.1-es verziójú WP-mben a hálózatokat. Ezt követően ugye a posztok linkje oldalam.hu/2012/3/7/poszt-cime helyett oldalam.hu/blog/2012/3/7/poszt-cime lett. A főoldalról a posztokra mutató linkek nem működtek, de még helyre tudtam hozni a ‘Nap és név’ lehetőségre váltással az adminban.A gond a Google-indexelésnél van, ugyanis a kategóriák linkje ott nem íródott át, a bejegyzéseimet pedig nem dobja fel találatként. Próbáltam sitemap-et létrehozni egy plugin segítségével, majd ezt a Google Webmester Eszközöknél feltölteni, de sajnos annak 5-6 nap alatt sem sikerült ezt elfogadnia.

Egy másik pluginnal is próbálkoztam, az több különálló xml fájlt hozott létre, egyet a bejegyzéseknek, egyet a kategóriáknak, egyet pedig a címkéknek. Ezeket a Webmester Eszközökbe feltöltve sem jártam sikerrel egy hetes várakozás után sem.Az oldalam címe grj.huMit tehetnék a probléma megszüntetése érdekében? Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!

Aldomain-es beállításnál ez a gond nem jön fel. :slight_smile:

Idővel majd átnézi az oldalad és frissíti az indexelt oldalak url-jeit.

Nagyjából azt, hogy türelmesen vársz. Majd ott lesznek az új url-ek, a régiek pedig “kikopnak” az indexből.

Másik lehetőség, hogy .htaccess fájlban minden régi url-t átirányítasz az újra.

Ez nem hangzik túl jól, de türelemmel várok.Az addig rendben is van, hogy az új URL-ek megjelennek majd a Google találatai közt, ha még egyszer átfutja a mélyen tisztelt keresőrobot az oldalam.

A bejegyzésekre mutató linkek viszont teljes egészében kikerültek a Google-találatok közül. Azok is visszatérnek majd? Remélem.

Szia, minden keppen allits be 301-es atiranyitast (.htaccess rewrite rule pl.) mivel az nem eleg ha ujraindexeli az oldalad a google az uj URL-ekkel, de az eddigi bejovo linkjeid es az altaluk atadott ero es bizalom is elveszik ezaltal, hogy 404-es lapokra mutatnak.

Hogyan állíthatom be a 301-es átirányítást? Látom, vannak rá plugin-ok, de biztos valamiféle jobb megoldást is ismertek.

Ilyen átirányításoknál minden egyes hibás linkhez hozzá kell rendelnem a helyeset?

Tényleg rettentő mód hülye vagyok az informatikának ehhez az ágához, a lényeg tehát az, hogy a www.grj.hu/tag/nesze helyett www.grj.hu/blog/tag/nesze oldalra kellene mutatnia, www.grj.hu/category/epiteszet helyett pedig www.grj.hu/blog/category/epiteszet-et.Az általad linkelt tutorialban ilyenre nem találtam példát.(A bejegyzések indexelését meg hátha megoldja majd a Google magától…)

Egy kis segítség kell mert nem így még nem jártam. Probléma a google index: oldal neve http://balatoninyaralo.hu/ xml sitemap telepítve webmesterközpont oldal felvéve megtekintés googleként stb. minden ok már beküldtem saját oldaltérképet is. Szóval mindent megtettem az oldal indexeléséért. De semmi a keresőben hiába keresem az oldalt. Mivel wordpress szeretetem különösen a google barátságának köszönhető ezért nagyon csodálkozom a dolgon. Amit tudok , hogy ez a domain évekig indexelés nélkül volt fent. Tisztelettel kérnék valakit mondja már meg mit tehetnék még. Több wp oldalt csináltam már egy két nap alatt megvolt az index…

Hát tegyél rá legalább egy bejövő linket… Büntiben nincs.Ha indexelés nélkül volt fenn évekig, akkor ne csodálkozz, hogy bejövő link nélkül rá se hederít Google őnagysága.link:balatoninyaralo.huYour search - link:balatoninyaralo.hu - did not match any documents.

Köszi de sajna nekem azt írja hogy van pont ma küldtem pár kérést még el. Az index is ok de a gond ez:Weboldalam címe (pl. domain name): http://balatoninyaralo.hu/

Ha beírom a keresőbe a balatoninyaralok.hu jelenik meg miért? Csak ha “balatoninyaralo.hu” így írom be dobja ki a találatot. Tudna nekem erre válaszolni valaki?

Index jóAz index jó és valami nyelvtani baromság vagy mi lehet az oka?Weboldalam címe : http://balatoninyaralo.hu/Ha beírom a keresőbe a balatoninyaralok.hu jelenik meg miért?Csak ha “balatoninyaralo.hu” így írom be dobja ki a találatot. Tudna nekem erre válaszolni valaki?

62953 wrote:
Hát tegyél rá legalább egy bejövő linket… Büntiben nincs. Ha indexelés nélkül volt fenn évekig, akkor ne csodálkozz, hogy bejövő link nélkül rá se hederít Google őnagysága. link:balatoninyaralo.hu Your search – link:balatoninyaralo.hu – did not match any documents.

Weboldalam címe: http://balatoninyaralo.hu/
Ha beírom a keresőbe a balatoninyaralok.hu jelenik meg miért? Csak ha "balatoninyaralo.hu" így írom be dobja ki a találatot. Tudna nekem erre válaszolni valaki?