Problémák a beillesztett képekkel

Hali!

A segítségeteket kérném egy kicsit talán fura problémában. Nos a szitu az, hogy egy posztba beszúrt képek közül egy (hogy melyik, az változó) a legtöbbször nem jelenik meg az oldalon. A kép beillesztésénél nem hinném, hogy hibát követtem el, mert, néha (sajnos csak ritkán) az összes kép megjelenik.

talán ha megmutatnád…

Arra tippelek így látatlanul, hogy túl nagy a fájl mérete, ezért megfagy a feltöltéskor. Megvagy az egyik, majd tölti a következőt…

8 darab 250x188 méretű 24-30 KB-os képről van szó.

A képeket beraktam egy html oldalba, feltöltöttem a szerverre. Ott hiba nélkül, gyorsan bejön az összes kép.

mutasd már meg! hidd el, látatlantban *va nehéz segíteni!

Így akkor is, ha mutat egy oldalt, amin képek vannak :slight_smile:

Én, két dolgot láttam eddig, ami előidézhet hasonlót.

[list=]

[
]Ki kell kapcsolni a szerver beállításaiban (pl .htaccess) a magic_quotes nevű funkciót.[/]

[
]Az adblockered megfogja a (szám)x(szám) fájlnevű képeket, mivel ezek általában BANNER méretek szoktak lenni, és reklám gyanus.[/*]

[/list]

Mindenkinek köszi a segítséget, ez lenne az oldal: http://varosikozlekedes.hostzi.com/?p=28

Elméletileg minden sorban két képnek kellene megjelennie. FF-ban kikapcsoltam a teljes AB-t, de semmi. IE-ben hiba nélkül működik.

A képeket 800x600-ban feltöltöttem ugyanúgy, mint ezeket. A hiba ugyanaz: a 8 képből 7 lejön, egy nem.

őőő,nálam FF-ben is megvan mindegyik kép…

8-ból 8 kép nekem megjelenik - FF

IE 7, FF és Safari alatt is megjelennek a képek. A hiba tényleg nálad lesz.

Nincs esetleg olyan víruskeresőd, amiben van még pluszban adblocker? Mondjuk Norton Internet Securityben úgy rémlik szokott lenni ilyesmi.

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.

Megnéztem közbe egy másik gépről, onnan is működik FF-ben.

“Nincs esetleg olyan víruskeresőd, amiben van még pluszban adblocker? Mondjuk Norton Internet Securityben úgy rémlik szokott lenni ilyesmi.”

Nincs.

mano: Egy rövid ideig nem volt elérhető a poszt, most müxik megint.

Mindenkinek köszönöm a segítséget.

sziasztok

a post, a részletes oldalon gyönyörűen képpel ellátva megjelenik, viszont a főoldalon az összefoglalóknál nem mutatja a képet, csak a fekete hátteret.

van öteltetek?

már az excerpt editort is aktiváltam, de kép beillesztésről szó sincs…

az excerpt az nem tartalmaz semmilyen html tagot tudtommal

Quote:

HTML tags and graphics are stripped from the excerpt's content

http://codex.wordpress.org/Template_Tags/the_excerpt

at kell irnod a sablont, hogy a rendes tartalmat jelenitse meg, vagy custom field-del megoldani, meg van meg szamtalan lehetoseg igy kapasbol, ez sablon es igeny fuggo ugye...

Én anno azt a favágó módszert használtam, hogy a html nézetből ctrl+c majd a “kivonat” mezőbe benyomtam html formában…a célnak megfelelt és működött :slight_smile: Azóta átszoktam arra,hogy inkább kap egy egyedi mezős thumbnailt az excerpt,a bővebb résznél meg más méretű kép van meghívva egyedi mezőből…

A sablon amit használnék: hxxp://www.arrastheme.com

a favágó módszer sajna nem ment. hogyan kell csinálnom egyedi mezős thumbnailt az expertbe?

le tudnád részletesen írni?

köszönöm

Ez elég jól elmagyarázza a dolgot: http://www.tutorial9.net/web-tutorials/add-thumbnails-to-wordpress-with-custom-fields

Természetesen alapvető WP-theme alakítási ismeret szükséges lehet hozzá.

na igen pont ezt az oldalt nézegetem, de az alapvető ismeretnek még nem vagyok a birtokában

akkor keress olyan sablont, ami minden igényednek megfelel és nemkell szerkeszteni, mert azzal sosem fogsz előbbre jutni, hogy olyan dolgokat akarsz, amit nem tudsz megcsinálni, még akkor sem, ha megkérdezed hogy kell és megmutatjuk…:rolleyes: