Probléma telepítés során (fatal error...)

Üdv!Remélem, itt tud nekem segíteni valaki! Előre is köszönöm.A helyzet a következő. Feltelepítettem a WP-t annak rendje és módja szerint. De a WP-t nem mint blogot akarom használni, hanem nekem legfőképp a híríró része kéne (Cutenews-ról váltanék). Így aztán, annak segítséggel és iránymutatásaival csináltam meg a beállításokat, aki már feltette így a WP-t a szerverére, és kitette az oldalára. Mindent ugyanúgy meg is csináltam, mégse akar jó lenni.Az oldalam php include-os, így a main.php fájlba került a következő kód:


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<?php the_date('','

','

'); ?>

id="post-<?php the_ID(); ?>">


<?php the_title(); ?>
<?php _e("Filed under:"); ?> <?php the_category(',') ?> — <?php the_tags(__('Tags: '), ', ', ' — '); ?> <?php the_author() ?> @ <?php the_time() ?> <?php edit_post_link(__('Edit This')); ?>

<?php the_content(__('(more...)')); ?><?php wp_link_pages(); ?>


<?php comments_popup_link(__('Comments (0)'), __('Comments (1)'), __('Comments (%)')); ?>


<?php comments_template(); // Get wp-comments.php template ?>

<?php endwhile; else: ?>


<?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.'); ?>
<?php endif; ?>

<?php posts_nav_link(' — ', __('« Newer Posts'), __('Older Posts »')); ?>

Azonban amikor felteszem (FTP-n) szerverre, mindig ez jelenik meg:És nem jövök és jövünk rá, hogy mi lehet a baja az 1. sorban. Esetleg rossz mappában van? Kihagytam valamit?

Köszi, ha valaki fel tud világosítani!

Szia

A nem értem teljesen, hogy mit értesz “php-include-os” alatt.

A wordpressből csak a “hír író felületet”/“hírolvasó felületet” szeretnéd használni? mert amit látok az a wp-content/themes/sablonneve/index.php egy darabkája csak… Normálisan a wpdir/index.php hívásával érhetnéd el ugyebár. Tehát mit is szeretnél?

vagy integrálni szeretnéd az oldaladba? (ezt érted include alatt?)


'hgrg' wrote on '2009-12-29:
Ne idézz feleslegesen, különösen akkor ne, ha az előtted szóló válaszára reagálsz!
Igen, integrálni! Bocsi, ha nem vagyok teljesen érthető, de csak most ismerkedem a Wp-szel. Szerintem én se értem teljesen...


Köszi a segítséget!

No. A problémát az adja, hogy bár az általad fennt említett kód “felelős” a megjelenésért, azért kell még egy s más hozzá :).

Tehát:
  1. include'wp-blog-header.php'; a főkönyvtárból(és tartani kell hozzá a mappastruktúrát!!(tehát ott kell legyen minden file!), ezután már használhatod a wp saját függvényeit (eddig nem voltak header file-ok, azt sem tudta szerencsétlen mit akarsz tőle :slight_smile:

    További leírás (angol)

    http://wordpress.org/support/topic/237792

Rendben, megpróbálom!

Köszi

Na, sikerült minden. Azt hiszem. De a hozzászólásokat valamiért nem akarja mutatni.

Any help?

Köszönöm

A Beállításokban be van állítva, a megjelenés jóvá van hagyva?

Már sikerült megoldani! Köszönöm szépen a tippeket!

Minden rendben, teljesen fenn a wp, ahogy szerettem volna.További szép napot!

Elmondod más okulására is (későn jövők csak a Hiradó lejátszása után…), hogy mi volt a gond, és miként oldódott meg?Hogy aztán lezárhassuk frappánsan a témát? :slight_smile:

Persze!Az első link alapján (amit hgrg adott) megtaláltam a nekem való kódot, ami ahhoz kellett, hogy sikerüljön a wordpress integrálása, de aztán valamiért letiltotta a hozzászólás megnyitását. Valahogy rájöttem, hogy mert túl “sok” kódot tettem be. Próbálgattam, hogyan lenne a jó, a végén meg összejött :D. Végül csak ezzel kellett kibővítenem:<?php

define(‘WP_USE_THEMES’, false);

?>
Az átalakított theme miatt kellett. Azt hiszem :D. Utána meg csak formáztam, és készen lett. A végleges eredmény megnézhető itt: http://supernatural-fan.org/wp/Nem tudom, mennyire fejeztem ki magam érthetően, azért nem vagyok otthon annyira php-ben… :slight_smile:

Köszönjük szépen! :slight_smile: :slight_smile: