Probléma a felhasználók regisztrációjával

Kedves Fórumtársak!

Segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam és tanácstalan vagyok. :slight_smile: Kicsit hosszú a sztori, de a részletek fontosak lehetnek.

Volt egy régi blogom, amit valahol a 2.9-es verzió körül hagytam abba, de valami sérülés is érte az adatbázist, ezért az előző hónapok során több különböző SQL fájlból legóztam össze az adatbázist és amikor egy régi verzióval működött, frissítettem, így most up to date.

Örültem, mert localhoston futtatva minden működik, minden a helyén van, minden szép. Nagy meglepetés akkor ért, amikor a felhasználók listáját nézve (38 user, ebből 1 adminisztrátor) volt egy tétel a listában, ahol az adminban nem jelent meg a felhasználónév és amikor szerkeszteni próbáltam, átirányított az adminisztrátor felhasználó adatlapjára. Fogtam és a PHPMyadminban töröltem, de amikor megpróbáltam létrehozni egy új felhasználót, akkor megint ez a “csonka” user jött létre (0-s ID-val), a kiküldött emailben pedig nem jelent meg a username és az email cím sem. Ha ezt meghagytam és az adminban megpróbáltam új usert létrehozni, nem jelent meg semmi az adatbázisban (nem jött létre), ha pedig a frontendről próbálok regisztrálni, akkor azt mondja, hogy sikertelen és lépjen kapcsolatba a webmesterrel.

Az épülő weboldalba beépítettem a WooCommerce-t (ez régen nem volt benne), de nem hiszem, hogy ez okozza a problémát, valahol hibás lehet az adatbázis. Telepítettem adatbázis-javító plugineket, de nem tudtam előrelépni. Most eléggé tanácstalan vagyok.

E téren szeretnék segítséget kérni, gugliztam már egy kört, de nem tudom, hogy merre induljak el.

Nagyon köszönöm!

Üdv,

Viktor

Jobb ötlet híján csináltam egy másik telepítést, kézzel létrehoztam újra a felhasználókat és kicseréltem a xx_users és a xx_usermeta táblákat. Most működik.