Privát blog

Üdvözlök mindenkit.Első blogomat készítem a wordpress segítségével.

Elakadtam mert szükségem lenne egy modulra. Oldalam privát jellegű le van tiltva a regisztráció illetve egy plugin kezeli a felhasználókat.

Tehát login page van illetve sidebar login, de regisztációs oldal http://xy.net/register/ linken található itt van a plugin regisztrációs felülete.

Amire szükségem van , szeretném ha nem jelennének meg a posztok csak login vagy regisztráció után. Forumokon már láttam ilyet.

Wordpressel meg lehet ezt csinálni? Tehát user vagy login vagy regisztrál.Köszönöm

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-members/

Kedves GyőzőKöszönöm a gyors reakciót félig működik is.

Hasonlóra gondoltam de a posztok még mindig kint vannak a főoldalon.Fontos lenne hogy azokat is csak a belépett felhasználók olvashassák.

Lehet nem jól csinálok valamit?

Nézd meg ezt a bővítményt: http://wordpress.org/extend/plugins/members/Itt elég bejelölni, hogy “Redirect all logged-out users to the login page before allowing them to view the site.”, vagyis “Valamennyi be nem jelentkezett felhasználót irányítson a bejelentkezési oldalra, mielőtt engedélyeznénk számukra a honlap megtekintését.”

Igen Győző ez megy is viszont a regisztráció le van nálam tiltva mert egy cms member plugin kezeli az ujonnal érkezőket és nem sima wp register page van hanem egy /register page. Szóval az a baj, hogy nem lehet regisztrálni így az oldalra.

Ez így jól működik de kellene egy oldal ami engedélyezett a regisztrációhoz http://xy.net/register/

Állítsd be, hogy az a regisztrációs oldal legyen a kezdőlap.

Köszönöm türelmed de sajnos így sem jó:( Mindig a login form ra irányít.

Arra gondoltam ha ez így semmilyen formában nem megoldható az is megoldás lehetne ha a posztok, kategóriák, archívum és az utolsó hozzászólások csak bejelentkezés után érhetőek el.

Erre létezhet esetleg valami plug-in?

Vagy félreértettelek, vagy nem is tudom…Nálam az a privát blog lényege (és te is azt írtad le lényegében), hogy a tartalmakat csak az olvashatja el, akinek előzetesen engedélyezzük - részben, vagy egészben. Mivel azt írod, hogy a bejegyzések, kategóriák, aerchívum és a hozzászólások csak bejelentkezések után legyenek elérhetőek, ez azt jelenti, hogy minden tartalomhoz csak bejelentkezés után férhet hozzá a látogató, mégpedig az a látogató, akit te engedélyezel, akinek megadod az elérhetőséget.Tehát, adva van egy valamilyen domain név, és egy telepített wp. A wp általános beállításainál a Bárki regisztrálhat nincs bejelölve, azaz aki jön, az nem csak úgy beregisztrál, hanem te regisztrálod be kézzel, és megküldöd a bejelentkezési nevét és jelszavát, vagy be van jelölve, de akkor egy bővítménnyel kézben kell tartani, hogy kinek a regisztrációját fogadod el (pl. Register Plus).Ugyanezzel a lendülettel, az Adatvédelem beállításánál a Nem szeretném, hogy a keresőrobotok indexeljék a honlapomat, de a látogatók számára legyen elérhető a tartalom. részt kell bejelölni. (Lőttek a privát létnek, ha a robotok feltétképezik az oldaladat, és bárki olvashatja a tartalmakat. :).A Member bővítménnyel pedig valóban azt éred el, hogy aki beírja a böngészőjébe a domained nevét, az nem a tartalmat látja és nem azok között mazsolázgat, hanem mindig a bejelentkezési oldalra érkezik, bejelentkezik, és a belépés után olvashatja az összes írást, bejegyzést, hozzászólást, stb.Hasonló megoldással működik pl. ez az oldal: http://www.cinepecs.hu/csak-rendezoknek oldal is.

Szia Győző,Számomra teljesen elfogadható lenne ez a plug-in sőt a legtökéletesebb de egy oldalt muszáj lenne engedélyezni a regisztrációhoz és bárhogy bűvölöm nem engedi, mindig berak a login oldalra.

Igazad van nem értesz férre jobb lenne ha teljesen privát lenne a blog de ha ez így nem tud megszületni valami más megoldást kellene találnom.

Sokat keresgettem a neten ilyen plug-int de nem találtam ami működne is. Ez a members nagyon jó lenne némi átalakítással.Reménytelennek látod ugye te is az esetem:(

Krisztina!Akkor el kell döntened, hogy akkor bárki regisztrálhat, vagy sem?Az sem lenne nagy baj, ha elolvasnád azt, amit írtam. Ha regisztrációt akarrsz, akkor kapcsold be, hogy bárki regisztrálhat, a Register Plus bővítménnyel meg beállíthatod, hogy minden regisztrációt az adminnak kell engedélyezni. Vagy nem… :slight_smile:Már miért ne tudna megszületni? Az adott linken is így működik; az általam előzetesen regisztrált szervezők tudnak csak belépni, és amíg be nem lépnek, addig a tartalmat sem láthatják.

Végtelen türelmedért egyszer vendégem vagy egy jég hideg sörre :slight_smile:

Tehát a lényeg az, hogy van egy cupon kód amit a partnerek megkapnak valamilyen módon.Ezzel a koddal tudnak regisztrálni amit a cms member kezel a regisztráció során. Ennek a pluginnak egy van egy oldala ami a xy.hu/register. Nem a wp kezeli mert ott a sima regisztráció tiltva van.

Ettől független még cms engedi a regisztrációt de csak a kuopon koddal.

Én bárhogy probálom nem lehet megoldani mert sima regisztráció tiltott ezáltal login formon sem jelenik meg a linkje.

A cms regisztráció linkje nem elérhető mert forwardol a login page-ra a member plugin.

Szóval nem megy:(

Megmutatnám neked a linket de még nincs fent a weben csak itt a helyi hálón bütykölöm még.

A WP Wave CMS Member bővítménye egy fizetős bővítmény. Használatához honlapjukon kapsz segítséget. A leírásból úgy tűnik, hogy nem is kell a wp members, vagy más bővítmény. Csak a beállításoknál kellene ügyesen navigálni.

Győző :slight_smile:Sikerült :slight_smile:Nagy nehezen:(Addig állítgattam amíg rábírtam valahogy. Nem tudom hogy de jó most. Én voltam a béna, tudtam én.

Member Access volt a jó plug in erre.Köszönöm a türelmed :slight_smile:

De azért nem teljes a siker mert ha meghagyom, hogy átirányítsa a látogatókat akkor nem lesz elérhető a regisztrációs oldal sem mert átirányít úgy is. De nem akarlak fárasztani, máshol már mondták, hogy nőnek a konyhában a helye:)

Viszont egy apróság még.

Not FoundApologies, but the page you requested could not be found. Perhaps searching will help.szerinted ezt ki lehetne venni valahonnan ? Lecserélném valami másra. Nem akarok etikátlan lenni.

Illetve merre van ez a mondat ha szabad?

Megtaláltam, mindenhol kerestem csak a templateben nem.

Akkor minden happy! :slight_smile:Tanulság: nem árt, ha az ember legelőször az alapbeállításokat nézi végig, és elgondolkodik az összefüggéseken. A sablonban még fogsz találni angol nyelvű szöveget, csak még nem jött elő.

Gondosan nézd át, és magyarosítsad. Jó munkát, és kellemes, sikeres blogolást! :slight_smile: :slight_smile: