Print this Page - Azaz nyomtasd ki a cikket.

Sziasztok!Külföldi oldalakon láttam olyan lehetőséget ahol egy cikket a wordpressben 1 kattintással gyönyörűen ki lehetett nyomtatni.Nem tudja valaki véletlenül egy ilyen plugin nevét vagy letölthetőségének helyét?Előre is nagyon köszi.

Picsu

http://lesterchan.net/portfolio/programming.php

Ezen az oldalon találsz egy WP-Print nevű plugint… használtam néhány ügyfél oldalán, szépen működ. Nem tudok magyar fordításról, ámbár attól még létezhet.

wp-print?

http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-print.html

Há’ én nem ugyanasztat montam, TZ?

valahol találkoztam ennek a pluginnak a magyaritasaval itt a forumon.

Nagyon köszönöm srácok!Már fel is toltam!Mégegyszer köszönöm!!

WP-Print nem mukodik rendesen (nálam) 2.5 alatt. De csak akkor, ha a permalinkek be vannak kapcsolva. Ez bug, vagy csak nálam jelentkezik?

Próbáld az új verzsönt…

http://lesterchan.net/wordpress/2008/03/30/my-plugins-compatibility-with-wordpress-25/

azt is probaltam, ua.viszont nem találok permalinkek ujraépítese gombot (mint ami a 2.3-ba volt) a permalinkeknel…

Nálam sem megy az egyik 2.5-ösön (A közösségi oldalon). A másikon, az Ambassadoron meg a testvérével a WP-emaillel hasít. Azt hiszem nekem van fordításom mindkettőhöz, ha igen, akkor kiteszem letöltésre (persze majd jelzem :)).A WP-mail és a WP print ugyanazon szerzőtől van, ugyanonnan tölthető le.Szervusztok !


charlie wrote:

azt is probaltam, ua.

viszont nem találok permalinkek ujraépítese gombot (mint ami a 2.3-ba volt) a permalinkeknel...

Speciel én sötét gyalog módra oldom meg: átállítom a permalinket bármire, mentés, majd visszaállítom és mentés. Hmmm. Bocsi... :)

Halleluja !

ezt is probaltam, de ezt se eszi meg. vmiért a /print nem kerul bele. (mikor 2.3-ra frissitettem, akkor is volt ez, de ott rányomtam a permalinkek ujraépitesere, és jo lett)

Szervusztok !A WP-print 2.20 és a WP-e-mail 2.20 verziók magyar nyelvi fájljai letölthetők http://www.sakraft.hu/downloads/?dl_cat=5 oldalról, ami a Könyvelőiroda és Partnerei - Közösségi oldal, amit a WP-ből, de leginkább magamból eddig kitoltam… :slight_smile:A fentebb említett 2 plugin a 2.3.3-mal tökéletesen működik. Jelenleg a 2.5-tel kompatibilis verziói - mindkettőnél - a 2.30beta2.A nyelvi fájlok ez utóbbit is kiszolgálják gond nélkül.Az érdekesség az, hogy a WP-e-mail plugin a 2.5 alatt csak pop-up stílusban dolgozik, a standalone nem megy neki valamiért. Kb. 12-14 theme-mel próbáltam, és csak eggyel működött standalone módban.Üdvözlettel:


'fgy_wp wrote:

A WP-print 2.20 és a WP-e-mail 2.20 verziók magyar nyelvi fájljai letölthetők http://www.sakraft.hu/downloads/?dl_cat=5 oldalról' date=' ami a Könyvelőiroda és Partnerei - Közösségi oldal, amit a WP-ből, de leginkább magamból eddig kitoltam... :)

Szia, lehet, hogy én vagyok béna, de hiába kattintgatok a két linkre, nem történik semmi. Megnéznéd? Ill. légyszi dobd át a két nyelvi fájlt a bokk79 at freemail pont hu címre. Nagyon hálás lennék, sok fordítástól mentenél meg. :)

Szervusz Klaci !Nem Te vagy a béna, hanem Én.Elnézést kérek Tőled is, és más érdeklődőtől is.Az oldalt ugyan újracelebráltam és megelégedtem azzal, hogy megjelentek a fájlok a listában, de magát a letöltés műveletét nem ellenőriztem - na, az ami nem megy…A fájlok a localhostos HDD-men vannak, így egy kis türelmet, míg találkozom magammal és elküldöm, vagy, lehet, hogy előbb tudom a letöltési hibát elhárítani. :slight_smile:Üdvözlettel:

Köszi, előre is!

Megtörtént a hibaelhárítás, most már letölthető. (Kipróbáltam… :slight_smile: )

Köszi, lejött. :slight_smile:

Nem tennéd közzé a wp-email .po fájlát is? Néhány dolgot én másként írnék, azokat a .po fájllal lehet könnyen módosítani.

Közzétettem a letöltési oldalon, meg neked el is küldtem e-mailben.Erről a letöltésről: A plugin ugyanannak a jóembernek a munkája, mint a wp-email, a wp-print, stb., és ezt is frissítette, hogy doromboljon a 2.5 alatt is.A downloadmanager plugin eddigi verziójában, ha létrehoztál egy letöltés-oldalt, akkor a kód a működéshez (amit a létrehozott oldalba kellett beírni) ez volt:Code:

[page_downloads]

és most ez lett belőle :):


Code:

[page_download]

Rájöttem, és megy is már !