Print plugin

Sziasztok! En feltettem a wp-print plugint es aktivaltam, beallitasoknal megadtam, hogy hogy nezzen ki, de nem jelenik meg a bejegyzesek utan. Mit kell tennem, hogy szerepeljen az oldalon a nyomtatasi lehetoseg?

Helyesbítek. Adott oldalakon szerepel a nyomtatási lehetőség, de a bejegyzéseket nem lehet nyomtatni. Miért? :frowning:

Szervusz, szép napot !Melyik verziójú wp-printet és melyik WP-re ? :slight_smile:A plugin readme fájljában benne lakik, hogy a theme-ben hol kell elhelyezned azt a sort, amelyik biztosítja egyrészt a plugin megjelenését, másrészt a kinyomtathatóságát.

A plugin szerzőjének oldalán (ha a wp-admin pluginok (bővítmények) között rákattintasz a szerzőre, akkor odavezet az oldalra) lépésről-lépésre leírást találsz, illetve van neki több pluginja, amit használhatsz, pl. a rokon wp-email pluginja is hasonlóan működik, lehet együtt felbarkácsolni a kettőt.A lényeg, hogy a megadott kódsort a megfelelő helyre kell beraknod, aztán nyomsz egy permalinket, és szépen működik. (Ha jól emlékszem a 2.20-as verziója megy a wp 2.3.3-ig, a 2.30-as verziója a wp 2.5-től - mindkét plugin esetében.)Üdvözlettel:

változtasd meg a permalink strukturat, majd állítsd vissza, igy jo lesz.

2.51-es WP-re felraktam a wp-print és wp-email 2.30-as változatát, ami elvileg kompatibilis. De semmi sem történik semilyen permalink struktúrával.

A szerző állítólag vizsgázik és nem ér rá :slight_smile:

Valakinek működik?

igen

Bővebben?

Csak telepítetted és megy? Vagy esetleg bütyköltél rajta? Sablon vagy tárhely függő lenne?

Bocsi, hogy ennyi kérdésen van, de nem értem: egyik tárhelyemen megy, de csak alap permalinkkel, másikon pedig sehogy.

Szervusz jupe !Emlékezetem szerint theme-függő. Nekem is mennek, két oldalon is, bár a tárhelyszolgáltatóm azonos.Üdvözlettel:

ha a plugin telepitese elott is volt beállítva permalink struktura, akkor ujra kell csinalni. nade mivel ez a gomb a 2.5-be már nincs ,ezért állíts be egy másik strukturat, aztan vissza az eredetit, és akkor jonak kell lennie.vagy neked a gomb nem jelenik meg? mert azt kézzel kell belerakni a témába, mint ahogy a README-be benne is van


charlie wrote:

ha a plugin telepitese elott is volt beállítva permalink struktura, akkor ujra kell csinalni. nade mivel ez a gomb a 2.5-be már nincs ,ezért állíts be egy másik strukturat, aztan vissza az eredetit, és akkor jonak kell lennie.

vagy neked a gomb nem jelenik meg? mert azt kézzel kell belerakni a témába, mint ahogy a README-be benne is van

A megjelenéssel nincs gond, a permalink frissítés is megvolt.


Egyik tárhelyen most már működik, a másik térhelyen se így se úgy.

Arra gyanakszom, hogy nem stimmel a szerver php verziója (ezen a tárhelyen régebbi)