Préimum tagok

Hello Wordpress fórum!

Nem vagyok benne egészen biztos hogy jó helyre rakom fel a kérdésemet, de végülis bővítményt keresek Wordpresshez vagy egy alternatív megoldást direkt erre készített CMS formájában…

Egy Prémium Tagság oldalt szeretnék létrehozni,

3 csomag közül választhatna a user. Egyelőre manuális prémium tagság beállításon gondolkodom ( Ő fizet, Én manuálisan jogosultságot adok neki ). Jó lenne ha ezt Paypal fizetésnél automatizálni lehetne… Illetve nem tudom milyen praktikus és megfizethető megoldás van még a fizetés megoldására … megfordult a fejemben hogy egy simá értékesítés oldalt hozok létre, mármint statikus oldal, fizet és letöltheti, de ezesetben ugye nem fogok egy oktató oldallal rendelkezni … oktatás a téma egyébként

Olyat szeretnék még, ami szerintem extrának számít, hogy a felhasználó, 1-1 posztot is meg tudjon csak nézni/rendelni (csak 1ért fizet és kap jogosultságot 1 hétig), hogy ne kelljen előfizetnie több hónapra, és az egész csomagra.

És ami még extra, hogy ha pl. alap és arany csomag lenne. Akkor az arany csomagos felhasználó, több infohóz is jusson a poszton belül ( addicionális információ ami az 'arany' tagsághoz jár ), nem tudom hogy ezt meg lehet-e így oldani, vagy duplikálnom kell az összes posztot, a másodikat kiegészíteve az 'arany' csomag előnyeivel is …

Bizonyos ideig lennének aktívak a prémium fiókok, 2 hónap, 4 hónap, 6 hónap … kivéve az 1 poszthoz való hozzáférés, ami csak 1 hét …

Az lenne a legjobb ha egy kész plugin-t tudnék találni erre a problémára, az se baj ha kicsit más a működési elve, lehet fizetős is, mondjuk 200$ alatt még ok is lenne

Ha valaki tudna tanácssal szolgálni azt megkösszönném! Keresgélek a témában és még fogok is, de az első pár találat nem győzőtt meg,

mélyebb kutatást igényel a téma, de gondoltam itt is megkérdezem hátha valaki már találkozott hasonlóval…

//elírtam a címet// :slight_smile:

s2Member

Ez szerintem mindent tud, amit itt leírtál. Én átnézegetném a helyedben. Ingyenes, de van fizetős Pro változata is.

Danke.

Hol lehet köszönöm pontot adni?

Meg van. Ez annyira jónak tűnik… adtam magamnak is egy köszönöm pontot biztos ami biztos