Sziasztok!
Feltelepítettem a prettyPhoto plugint és töltöttem fel néhány képet, hogy kipróbáljam.
Maga a galéria tök jól meg is jelenik a thumbnail képekkel, de amikor ráklikkelek bármelyik képre, akkor ahelyett, hogy megnyitná a Lightboxban a képet nagy méretben, ezt írja ki:
Image cannot be loaded. Make sure the path is correct and image exist.
Na most ezzel szerintetek mit kell kezdenem? Abszolút nem értek hozzá.
Azt láttam, hogy a prettyPhoto beállításainál nem lehet elérési útvonalakat állítgatni…
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Ez a bővítmény azt mondja magáról, hogy a wp 2.8.9 verziójáig kompatibilis. Közel másfél éve nyúltak hozzá, tehát nem igazán a korszerű, karbantartott darab.
Egyébként, ahogy a telepítési utasítása írja, a média beállításokat kell ellenőrizni hozzá, szerintem azt használja. Tehát, a wp-content/uploads alkönyvtárnak kell lennie, az admin oldalon a beállításoknál ennek kellene ott szerepelnie (vagy bármi más alkönyvtárnak), léteznie kell az alkönyvtárnak, meg még írhatónak is kell lennie.
Sziasztok,
Én most kezdtem használni ezt a honlapot, és a képek rákattintásánál ugyanezt a hibát írja ki nekem, mint a fenti. Sajnos a leírtak alapján nem tudtam megoldani a problémát. Valaki tudna esetleg segíteni? Köszönöm.