Powered by Wordpress eltávolitása

Hello!



Az lenne a kérdésem, hogy az oldalamon az alján van egy sor

© 2015 <a href=“http://watchthis.hu’ title=“Watch this - szórakoztató magazin. tartozz te is a felső 20%-ba”>Watch this. Powered by <a data-ipb=‘nomediaparse’ href='http”>Wordpress[/url]. A Deliciously Simple Theme by ThemeCobra.



Ebből ami nekem kell max a 2015 Watch this, a többit el szeretném távolitani. A wordpress nem büntet meg ha eltávolitom? És a sablon gyártója?



link: http://watchthis.hu/

Általánosságban: ha fizet valaki a sablonért, akkor - nagyjából - azt tesz vele, amit szeretne.

http://watchthis.hu/

Ha egy ingyenes sablont használ valaki, akkor többnyire a jog és a tisztesség azt követeli meg, hogy kapjon egy hivatkozást/köszönetet a munkájáért.

Ugyanez vonatkozik a WordPress keretrendszerre; ingyenes, állandó fejlesztés alatt áll, fordítjuk, támogatói fórumot tartunk fenn; talán illeti egy köszönet, nem?



Az 1.10-es verziótól kezdve a WordPress nem is szerepel a lábrészben. Érdemes lenne felfrissítened a sablonodat, mert az még a régi, 1.9-es verzió, boztonsági kockázatot hordoz.



Ha mégis úgy döntesz, hogy eltávolítod az ominozus sorokat, akkor a sablonod footer.php fájljának 80. sora körül zárd ki az adott,nem kívánt részt:

<br />
<!--            <a href="" title=" - "></a><br />
            - Deliciously Simple by <a href="http://themecobra.com/themes/deliciously-simple/" target="_blank">ThemeCobra</a>. -->