Postok menüben listázása

Sziasztok!

Egy új blogot rakok össze és elakadtam. Ezért szeretnék segítséget kérni.

Erről a blogról lenne szó: www.megyunkenni.hu

A felső menü sorba szeretnék kitenni olyan menüket a mostani “oldalak” mellé, amire kattintva egy kategória szerinti listázás lenne elérhető az alapján, hogy az adott poszt milyen kategóriába tartozik. Pl: Étterem, Olasz, Bisztró.

Mivel nem vagyok programozó, nem tudom a forrást magamtól átírni, meg ismerve a WP-t, lehet nem is kell. Van erre valamilyen megoldás?

Előre is köszönöm a segítséget.

Egyszerű:

Az érintett bejegyzéseket kategóriába foglalod.

A Megjelenés -> Menük admin oldalon a kategóriát hozzáadod a menühöz.

Ekkor ha valaki az adott kategória menüpontjára klikkel, akkor kilistázza neki a benne lévő bejegyzéseket.

A themnek egyébként kell támogatnia a kategória archivum szerű megjelenítést, de ez a legtöbb themben megoldott. Jó eséllyel a tiédben is.

Szia!

Köszönöm a segítséget. Erre az életbe nem jöttem volna rá magamtól. Megcsináltam a leírt beállításokat, de nem jelenik meg a menü a felső sorban a többi menü mellett. Bementem a Megjelnítés->Sablonok->A kiválasztott szablon mellet: Testreszabás menübe. Itt találtam egy olyat a bal oldali menüben, hogy “Navigáció”, ezen belül egy lenyitható select van “Primary Menu”. Itt ha incs kiválasztva semmi, akkor az “oldalak” vannak a felső menübe, ha kiválasztom a létrehozott menüt, akkor pedig csak az látszik. Tehát vagy-vagy jelenik meg, de a kettő komibációja nem. Erre lehet valami megoldást találni?

A WP menü szerkesztőjében pakold össze a teljes menüdet.

Oda bármit betehetsz menüpontnak: Oldalt, kategóriát, külső URL-t

És valóban. Jól van, most már leesett, hogy ez a menü szerkesztő milyen gondolat menet szerint is használható. Sikerült össze raknom a teljese menüt. Nagyon sokat segítettél nekem és nagyon sokat tanultan a WP ezen részéről ebből a pár dologból, amit leírtál.

Köszönöm szépen!