Hello,
Nekem egy olyan bővítményre lenne szükségem, amivel egyes kategóriák postjait el tudom rejteni a blogról, és afőoldalról is.
Tehát az oldal felépítése úgy néz ki, hogy van a főoldal ami statikus, és van a blog rész, ahol megjelennek a bejegyzések. Felraktam a wp hide post plugint, de ott sajnos csak a főoldalról (az utolsó 5 bejegyzés közül) tudom eltüntetni a kiválasztott postot, a blog oldalról nem. Van erre valami egyszerű megoldás?
A segítséget előre is köszönöm!
Áron
Akkor meg is válaszolom a saját problémámat. Kb kkét órás keresés után megtaláltam rá a megoldást, remélem segítek vele másnak is.
A plugin neve wp filter post categories.

Nagyon köszönöm, telepítettem:)-de ha megfeszülök sem tudok rájönni, hogy mi a gond:kipipáltam azokat a ketegóriákat, amik bejegyzéseit nem szeretném látni a blogban-azokat a bejegyzéseket amiket pedig igen, annak adtam egy “Blog” kategóriát-és azt az egyet nem pipáltam ki…tehát elvileg csak a “Blog” kategória bejegyzéseinek kellene látszania a Blog menüpont alatt…de minden cikkmegjelenik a blogbna, csak pont a “Blog” kategória cikkei nem…most valamiben nagyon béna vagyok:)
Megköszönném a segítséget:)
a:)
Nem, mindent jól csináltál. Esetleg frissítsd a Wordpress-t, meg kapcsold ki és vissza a bővítményt, hátha segít.
Köszönöm:)-frissítés a napokban megvolt, ki-be kapcs is.-persze nem megy még mindig…én mindig “nehezített pályán” futok a WP-vel kapcs:)
Innen telepítettem:
http://wordpress.org/plugins/wp-filter-post-categories/installation/
“If you get errors or it does not work, check the merlic-wp-filter-posts plugin folder permissions. They should be 755. Plugin requires php 5.2”
Ennek lehet vajon köze hozzá?
a:)
Igen. Ha Total commanderrel ráállsz a mappára (wp-contentpluginsa plugin mappája), és a menüben megnézed az attribútumokat, mi van neki beírva? Írd át 775-re.
A másik, azt kéne kiderítened, hogy hányas php verzió fut a tárhelyeden. Pl elhelyezel egy version.php-t valahol (a lényeg, hogy be tudd hívni a böngészőben), ami ennyit tartalmaz:
Ha régebbi mint 5.2, akkor megvan a hiba oka…
Jajj:)-nekifutok-köszönöm:)
Amit még kibogarásztam:shortkódot kell betenni esetleg?-de azt hová?
Köszönöm:)
Az attributumnál:755 -tehát az jó.Akkor talán a másik lesz a gond…c-panelben esetleg meg tudom nézni?
a:)-köszönöm:)
“Becsattogtam” a cpanel
"phpMyAdmin" felületére,
"Verziószám: 4.0.5, utolsó stabil verzió: 4.0.6"...akkor ez a baj?
Sajna C panelen nálam legalábbis nem írja ki.
Mi lenne akkor, hogyha csak azt pipálnád be, amit meg akarsz jeleníteni? (ha nálad fordítva működik, akkor hátha bejön)… Jobb ötletem sajna nincs.
Köszönöm:)-végül is sikerült-más volt a probléma-persze, erre hajnali egykor jöttem rá:)Ha Te használod ezt a bővítményt, még kérdeznék párat, ha nem baj privátban:)
Köszönöm:)
a
Kíváncsi vagyok a megoldásra. Elvileg írtam neked üzenetet itt a felületen. Átment?

Nem találtam más üzit:(-a humanpiac címről írok inkább privátot.
Köszi:)
a