Postok elrejtése a blogon

Hello,

Nekem egy olyan bővítményre lenne szükségem, amivel egyes kategóriák postjait el tudom rejteni a blogról, és afőoldalról is.

Tehát az oldal felépítése úgy néz ki, hogy van a főoldal ami statikus, és van a blog rész, ahol megjelennek a bejegyzések. Felraktam a wp hide post plugint, de ott sajnos csak a főoldalról (az utolsó 5 bejegyzés közül) tudom eltüntetni a kiválasztott postot, a blog oldalról nem. Van erre valami egyszerű megoldás?

A segítséget előre is köszönöm!

Áron

Akkor meg is válaszolom a saját problémámat. Kb kkét órás keresés után megtaláltam rá a megoldást, remélem segítek vele másnak is.

A plugin neve wp filter post categories.

:slight_smile:

Nagyon köszönöm, telepítettem:)-de ha megfeszülök sem tudok rájönni, hogy mi a gond:kipipáltam azokat a ketegóriákat, amik bejegyzéseit nem szeretném látni a blogban-azokat a bejegyzéseket amiket pedig igen, annak adtam egy “Blog” kategóriát-és azt az egyet nem pipáltam ki…tehát elvileg csak a “Blog” kategória bejegyzéseinek kellene látszania a Blog menüpont alatt…de minden cikkmegjelenik a blogbna, csak pont a “Blog” kategória cikkei nem…most valamiben nagyon béna vagyok:)

Megköszönném a segítséget:)

a:)

Nem, mindent jól csináltál. Esetleg frissítsd a Wordpress-t, meg kapcsold ki és vissza a bővítményt, hátha segít.

Köszönöm:)-frissítés a napokban megvolt, ki-be kapcs is.-persze nem megy még mindig…én mindig “nehezített pályán” futok a WP-vel kapcs:)

Innen telepítettem:

http://wordpress.org/plugins/wp-filter-post-categories/installation/

“If you get errors or it does not work, check the merlic-wp-filter-posts plugin folder permissions. They should be 755. Plugin requires php 5.2”

Ennek lehet vajon köze hozzá?

a:)

Igen. Ha Total commanderrel ráállsz a mappára (wp-contentpluginsa plugin mappája), és a menüben megnézed az attribútumokat, mi van neki beírva? Írd át 775-re.

A másik, azt kéne kiderítened, hogy hányas php verzió fut a tárhelyeden. Pl elhelyezel egy version.php-t valahol (a lényeg, hogy be tudd hívni a böngészőben), ami ennyit tartalmaz:

Ha régebbi mint 5.2, akkor megvan a hiba oka…

Jajj:)-nekifutok-köszönöm:)

Amit még kibogarásztam:shortkódot kell betenni esetleg?-de azt hová?

Köszönöm:)

Az attributumnál:755 -tehát az jó.Akkor talán a másik lesz a gond…c-panelben esetleg meg tudom nézni?

a:)-köszönöm:)

“Becsattogtam” a cpanel

"phpMyAdmin" felületére,

"Verziószám: 4.0.5, utolsó stabil verzió: 4.0.6"...akkor ez a baj?

Sajna C panelen nálam legalábbis nem írja ki.

Mi lenne akkor, hogyha csak azt pipálnád be, amit meg akarsz jeleníteni? (ha nálad fordítva működik, akkor hátha bejön)… Jobb ötletem sajna nincs.

Köszönöm:)-végül is sikerült-más volt a probléma-persze, erre hajnali egykor jöttem rá:)Ha Te használod ezt a bővítményt, még kérdeznék párat, ha nem baj privátban:)

Köszönöm:)

a

Kíváncsi vagyok a megoldásra. Elvileg írtam neked üzenetet itt a felületen. Átment?

:slight_smile:

Nem találtam más üzit:(-a humanpiac címről írok inkább privátot.

Köszi:)

a

Én ezt használom és egy kicsit többet is tud:… Dynamic Widgets