Üdv mindenkinek.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
A postokat hogyan tudom úgy kilistázni, hogy csak egy egyedi kép jelenik meg és szöveg. Pl: Post
És ha rákattintok egy postra, akkor képek jelennek meg amit a post felületén létrehozok (ez megy egyedül is)
Vagy elképzelhető, hogy ez egy oldal, és kézzel van bele szerkesztve minden post?
Köszönöm a segítséget.
ez egy webshop és ilyen a sablon, ezt kézzel kell úgy kódolnod, hogy neked jó legyen…
Köszönöm. A kérdés lényege az lett volna, hogyan tudom megcsinálni. De akkor küzdök tovább.
Kössz. Még egyszer.
Hogyan tudod megcsinálni?
- Html kód ismerete szükséges és esetlegesen letöltesz egy hasonló sablont és megnézed a felépítését. Azonban ott van még az egyedi mező megoldásnak, a the_excerpt és persze képnek a thumbnail funkció. Ezekről többet a codex.wordpress.org -on találsz.
Mivel konkrét linket nem adtál, hogy mit szeretnél átalakítani, továbbá halovány lila szinten sem vagyunk gondolatolvasók, így ne várj többet. Ãrd le konkrétan mi kell, adj linket és utána sértődj meg.
syska.
Köszönöm ez már sokkal bőbvebb válasz. Amit a the_excerpt és thumbnailt megnézem a codex-ben.
Sértődés nincs. Már elég rég olvasom a fórumot, hogy ne sértődjek meg semmin mano már többször segített. És sokan vagytok így. Köszönöm.
Igazad van, nem írtam milyen sablon, mert úgy gondoltam, hogy nem sablon függő. Azt hittem, hogy a loop-ot kell átírni, hogy más adatokat olvasson. A html-el annyira nincs gond inkább a php-vel van. Van amit értek, de én magamtól nem tudok kilistázni egyedi elképzelések szerint. Ezért írtam linket, hátha valaki már látott ilyet, vagy tudja hogyan kell listázni így a postokat.
A Twenty Eleven 1.2 sablont próbáltam átalakítani.
Létrehoztam egy egyedi category.php-t, és egy egyedi content.php-t.
Az már meg van, hogy a content.php alapján hozza létre az oldalt, de a kódot már nem tudom így megszerkeszteni. Php sajnos ennyire nem megy.
Szóval mindeféle félreértelmezés nélkül köszönöm.
Kedves S. Gyuri!
Ez annyira korrekt hozzáállás, hogy nyomtam egy “+”-ot neked. Ééééésss, ha legközelebb a post helyett használnád a szép magyar bejegyzés szót…