Postból kivenni a mindig megjelenő képet és logót, de hogyan?

Sziasztok!Suffusion themet használok de szerintem ez most mindegy a kérdés szempontjából. A honlapom egykori webmesterét megkétrem legyen már úgy hogyha kipostolok egy új bejegyzést, a bejegyzés alján legyen ott ogy megosztás iwiwen és facen. Az iwiweset úgy oldotta meg hogy egy kicsi iwiw logót tette be hogy iwiw és egy hivatkozást, illetve egy kiírást hogy iwiw. Mostanra szeretném eltűntetni de nem találom hogy melyik php-ba tehette be ezt az iwiwes dolgot és nem tudom eltűntetni a bejegyzéseimből.Kérem aki ért hozzá adhatna néhány tippet hogy melyikben keressem!Előre is köszönöm szépen!

eszedbe jutott már, hogy visszafejtsd?

megnézed a honlapon mi a kód, és megkeresed a sablon fájljaiban.

hopp, és már meg is lesz…

Szerintem ha mutatnál egy linket akkor látni lehetne hogy az oldal melyik részén van. Bár szerintem a témád post.php-ban lehet

Keresd ezen fájlokban

wordpressed/wp-content/themes/megjelenesed/

index.php

single.php

archive.phpJa és szilvás bukta, mert azt szeretem.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Szilvás bukta?

Köszönetképpen elfogad a “Köszi” klikkelésen túl egy vödör szilvás gombócot is… :slight_smile:

Hát azt nemigen tudok felajánlani de éppen most is vizipipázok, majd legközelebb tőle rendelem a dolgokat! :slight_smile: Köszönet még egyszer nektek!

Na szóval nincs se az index, se a post, se single, se az index.php-ban. Keresés használtam iwiw kulcsszóra mivel kivan írva hogy iwiw nem kép van szóval ki kellett volna dobni ha köztük van. Átnéztem már minden lehetséges php-t fogalmam sincs hova rakhatták bele annak idején. Valakinek még vmi ötlet?

A honlapom a www.ladaracing.hu valaki a forrásban megtaláltam én is de nem látom át melyik php ban van benne.

Na időközben megtaláltam a megoldást ha esetleg másnak is szüksége lenne rá:A blogod wpcontent/plugins/sociable.php ban kell megkeresni az iwiwes array-t, majd a wordpress kezelőfelületén a bővítmények/sociable beállításaiban ki kell venni a pipát az iwiwről.

Hát ha előbb megadod az oldal címét lehet hogy hamarabb meglett volna a megoldás.Ezt a plugint én is használom egyik oldalamon…