Épp egy wp skinen dolgozom és el kéne tüntetnem a postoknál a tovább linket. A skinbe most ugye ez került beillesztésre:
<?php the_content('[tovább]'); ?>
Ezzel az a baj, hogy a tovább link az adott postszövege alatt jelenik meg és nekem máshol kéne ezért ezt szeretném eltüntetni. Viszont ha uresen hagyoom a tovább szöveget az sem működik mert akkor meg betesz oda egy halom linket.
1. Ismerkedjünk a WP-vel alapfokon c. lecke: a "tovább" link CSAK akkor jelenik meg, ha te a kis kacsóddal beleraktad a postodba.
ezt én értem a kérdés nem is erre vonatkozott. nekem arra van szükségem, hogy az indexen csak betekintések legyenek, de a tovább link NE jelenjen meg a szöveg alatt mert én máshova szeretném azt tenni manuálisan, a kis kacsómmal.
Hát… én erre nem mernék megesküdni: ti. a the_content az default-ból hozza a “more” linket, amennyiben azt a post-szerző belenyomta a szövegbe; függetlenül attól, hogy a the_content() zárójelében mi van!
hgrg-nak van igaza: a the_excerpt körül kell keresgélni, plusz a mano “tovább” kódja. De annak is a Loopban kell lennie, másképp nem műxik.