Post Title karakter kódolás hiba!

Sziasztok!

A következő hibám lenne!

Van egy sablonom és miután létrehozok egy bejegyzést a ő,ű betűket nem kezeli valamiért!

A wp admin-ban még rendesen jeleníti meg, aztán az oldalon átkonvertálja talán valami képpé a bejegyzés címét és ha szerepel benne a két nem megjeleníthető karakter akkor egyszerűen nem tesz oda semmi!

átnéztem css-t meg egy két php-t, de nem találom sajnos, hogy mi kezeli ezt a cím átalakítást és, hogyan lehetne megoldani a problémát.

Kérem valaki segítsen:)

előre is köszönöm

Gábor

Hali!

küldtem privátot!

köszi a választ!

'metalman' wrote:

Hali!

küldtem privátot!

...

Azért nyilvános a Fórum, hogy egymásnak segítsünk, egymástól tanuljunk, a másik megoldások segíthetnek nekünk is.

Lazarevics ezt remek ütemben érzi is - külön köszönet neki érte -, kaptál is választ. Legközelebb te is ebben a szellemben kérjél, vagy adjál segítséget, légyszíves.

Sziasztok nem akartam új témát nyitni ezért ide írnám le.

Van egy olyan problémám hogy a sablonom keresője nem tudja megkeresni a hosszú ékezetes szavakat már mindent kipróbáltam mindent át állítottam UTF-8 BOM nélküli kódolásra .A sablon fizetős de a fülük botját se mozdítják hiába írok nekik sajna.

Hosszú ékezet nélkül szépen megtalál mindent de ékezettel csak furcsaságokat ír ki

A rém szóra például ezt: [font=‘Century Gothic’, Arial, Helvetica, sans-serif]A keresés [/font]“r%C3%A9m”[font=‘Century Gothic’, Arial, Helvetica, sans-serif] nem megfelelő dokumentum.[/font]

[font=arial,helvetica,sans-serif:2a3stoxu]Ha valakinek esetleg lenne ötlete mi lehet a gond nagyon örülnék neki ha megosztaná velem mert két napja keresem a megoldást de nem találom.[/font:2a3stoxu]

[font=arial,helvetica,sans-serif:2a3stoxu]Az oldal:[/font:2a3stoxu]http://mmtt.info/

A segítséget előre is köszönöm.

Cufon probléma (ami nem biztos hogy az?):

csatoltam egy képet http://cufon.shoqolate.com/generate/ itt tudod újra generálni bár régén foglalkoztam vele de elvileg jól állítottam be a képen! Ha a fontodban alapból nincs ékezet akkor viszont azt előbb bele kell razolni … viszont kérlek ellenőrizd a db charset + html head -ben meta stb … html nyelvi es php kodolási is UTF8 legyen … ezek is lehetnek kiváltó okok!

Másik sablon probléma… :

hát igen érdekes főleg hogy az url-ben meg elfelejt urlencode-t használni … viszont a keresőszónál meg használ … vagy a template nem a szabályos wp api-t használja a kereséshez vagy valami filter vagy action modosít… :frowning:

Szia egg köszönöm a tanácsot a sablon bemutató demó oldalán is ezt a hibát tapasztalom megpróbálok végig menni az általad tanácsolt dolgokon.

Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget.

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_search_form

http://codex.wordpress.org/Creating_a_Search_Page

ha nem ezek alapján van megvalosítva akkor ird át! ha van custom post typeod amiben keresni akarsz akkor keres rá kiegészítő pluginek kellenek a pontos találathoz…

Köszönöm már mindennel próbálkozom már kezdem megbánni hogy megvettem a sablont sajna nem néztem egy kicsit körül de a támogatásuk egy nagy nulla.

Szerintem rosszul megírt de tetszetős sablon. Sajna nem csak ez a probléma van vele :frowning: azt írják fordítható de minden ki van hagyva a default po fájlból és persze fontos részek.Említetted a [font=helvetica, arial, sans-serif:1bqpc1yf]Cufon-t lehet rosszul olvastam utána de az egy js fájlnak kéne, hogy legyen na én ilyent nem találok a sablonba.[/font:1bqpc1yf]

[font=helvetica, arial, sans-serif:1bqpc1yf]A razolni szót nem igazán értem mit takar.[/font:1bqpc1yf]

Még egy lényeges dolog elmentem UTF-8-ba a fájlokat és láss csodád nagy része az újra megnyitáskor ANSI kiterjesztésű lesz.

Csak jó tanács azoknak akik sablont szeretnének venni nagyon nézzenek körül mit is vesznek meg ne sajnálják rá az időt ,hogy kinek mi a véleménye róla mekkora fórummal is rendelkezik meg fogja érni .

Elnézést az egymás utáni hozzászólásért de választ kaptam a problémára egy php fájt kellet törölnöm a Suport válaszolt a problémára.

Ezúton szeretném megköszönni egg-nek a segítséget.