Post menü kapcsolat

Joreggelt!

Az en problemam az hogy nemtudok postolni csak a “home” menu pontba.Hiaba krealok uj menuket azokat csak szerkeszteni tudom.

Lehetseges e az hogy menu szerint postoljak? Vagy h tudnam ez megoldani hogy ne minden a “Home” menupotba legyel postolva.

Kedves Sztufi!

Kellene egy link az oldalhoz, hogy lássuk a gondodat.

A leírásod alapján úgy tűnik, kevered a fogalmakat: a wp menüpontjai - általában - aránylag statikus oldalak. A bejegyzések az egyik “kitüntetett” oldalon jelennek meg, eseményszerűen (dátum szerint).

Az eseményeket kategóriákba szokás rendezni, és ezek is lehetnek akár menüpontok, erre szolgál a wp Menük használata az admin felületen.

Lehetseges hogy keverem csak 4napja hasznalom a wordpress-t sajnos nem ertek hozza kello kep

http://urbanheroes.ro/blog/ fen lathato a “photography” oldal szeretnem h minden “art” tag ebbe keruljon.Lehetseges e igy? Vagy mas megoldast kell talaljak ?

Igen lattom tenleg kevertem szoval a “menu” helyett “page” akartam mondani.

1. Hozz létre 2 (vagy több) kategóriát

• Photography

• Video

1. A bejegyzések szerkesztésével a bejegyzéseket jelöld meg, hogy melyik milyen kategóriához tartozzék

2. Hozz létre egy oldalt, amelynek a tartalma bármi lehet (pl. Üdvözlet, mi vagyunk, ez a képünk, stb.)

3. Vezérlőpult —> Beállítások —> Olvasás —> A kezdőoldalon jelenjen meg egy statikus oldal —> Kiválasztás

4. Vezérlőpult —> Megjelenés —> Menük résznél hozz létre egy menüt, amelyben a kezdőoldal, meg a két kategória szerepel.

Koszonom szepen igy mar sikerul.

Sikerult belaitani.Azt be lehet meg esetleg allitani h az oldalakon is megjelenjen kep ? Mert csak a “post” ok cimei jelennek meg kep nelkul.