Post listázása

Üdv!

Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy a bejegyzéseimet ilyen listába hozza ki?

Az lenne a lényeg, hogy mellé tudjam tenni a download gombot és legyen némi információ a bejegyzésről.

Ezt pluginnal is meglehet oldani?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Bejegyzéseket akarsz letölthetővé tenni,

vagy a bejegyzésekhez tartoznak letöltések,

netán külön kezeled a letöltéseidet egy bővítménnyel?

Az lenne a lényeg, hogy az oldalamon ingyenes programokat tudnának letölteni, és ezt úgy szeretném megoldani Windows/Browsers/ és ezen a kategórián belül listázza ki ilyen formában a bejegyzéseimet!

A bejegyzés mellett lenne egy download gomb amivel letölthető az a software amiről éppen az a bejegyzés szól.

És ez a bejegyzés típus az egész oldalamon jelen lenne, mindenhol így kellene, hogy kilistázza.

saját mezőket hozz létre, az alapján csináld meg a kategórialistákat és a single megjelenítést, hogy ha saját mezőbe berakod a fájl elérhetőségét és így létezik a letöltenivaló, akkor jelenjen megy egy gomb, melyre klikkelve letölthető.

alaplökés megvolt! :rolleyes:

Bocsi, hogy ilyen érthetetlen vagyok, de ez nekem ilyen formában magas.

Ezeket html-ben csináljam meg?

Felvettelek MSN-re, ha nem gond, ott gyorsabban megtudnánk beszélni.

Nekem az lenen a lényeg, hogy a blogbejegyzéseimet ne úgy rakja be, mint alapból csinálná, hanem listaszerűen!

Ahogy itt is látható!

Használd a Download Monitor bővítményt, amellyel lehet a letöltéseket kategorizálni is.

De, ezzel a pluginnal nem lehet letöltéseket megjeleníteni, csak számoltatni.

Nekem az kellene, hogy lehet a blogbejegyzéseim formáján változtatni, hogy listában hozza ki és semmi információ róla, hanem csak a bejegyzés neve, és ha rá katt akkor megjelenik az egész bejegyzés.

Na, már mutatok képet is, hogy mi az elképzelésem. :lol:

Így kellene, hogy megjelenítse a bejegyzéseimet vagyis hasonlóképpen.

Bejegyzés

És ha belép valaki akkor legyen benne egy ilyen download gomb, vagyis hasonlítson.

Download gomb

Már miért ne lehetne megjeleníteni?

Itt egy megjelenítési minta: http://www.filmfundpecs.hu/letoltes/

Jaj, bocsi.

Nem tudom, akkor valamit nem állítottam be mindjárt pótolom.