Sziasztok!
Kezdő vagyok, a wordpressel nemrég kezdtem el foglalkozni. Láttam, hogy e-mail segítségével is lehet bejegyzést beküldeni. Ki is próbáltam, de nem sikerült. A következőket csináltam:
1: létrehoztam egy gmail-os e-mail címet;
2. a beállítások/írásnál megadtam a pop3 címét, itt pop.gmail.com volt; portot is megadtam, a felhasználó nevet is és a jelszót is megadtam, mégsem működik.
Mit rontottam el?
A segítséget előre is köszönöm.
Hali!
A levelek letöltéséhez be kell állítanod a wp-cront. Ez egy időzítő ami időnként megnézi a megadott kiszolgálót, hogy van-e rajta valami. Keresők még mindig működnek
:
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=wordpress+blog+by+email&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s
>>>
http://codex.wordpress.org/Blog_by_Email
Sok szerencsét!
Ha gond az angol szólj, lefordítom ahogy tudom 
Tisztelt Hölgyek, Urak!
Segítséget szeretnék kérni e-mail publikálása wp-cronnal témában.
Ãtolvastam már e fórum több topicját, és a google-n fellelhetőket (magyarra fordítva) egyaránt, de sajnos nem boldogulok.
A lényeg:
- WP verzió: 2.7.1, a titkos" emailcím létrehozva, felhasználó név és jelszó, pop hozzáférés engedélyezve. WP-Cron plugin telepítve ill bekapcsolva.
- A WP vezérlőpult >> Beállítások >> Ãrási beállítások" -nál ugyanezek, valamint a port beállítva.
- Bejegyzés alaértelmezett kategória": Nincs kategorizálva
- Alapértelmezett link kategória" : Blogtár
- Atom és XML RPC engedélyezve, hozzászólások engedélyezve.
- A publikálandó emailek a titkos" címre, UTF-8 ba normál szövegként érkeznek.
Feltételezem, hogy a MySQL adatbázisban a wp-írásjoga rendben, mert a közvetlen hozzászólás böngészőből működik. A tárhely fizetős, nem tudom a nevét szabad-e leírnom? A WP-t nem blogírás céljára használnám, ez adná szerény képességeimmel létrehozott weboldal lényegét, ha megnéznétek , www.rogtonhirek.hu
Végtelenül hálás lennék, ha valaki szájbarágósan, lehetőleg magyar nyelven tudna segíteni. Előre is köszönöm!
Notehát. Ha mindent jól értek már csak meg kell hívnod a wp-mail.php-t ami a blogod főkönyvtárában található.
Erre kellene használnod a cront.
Barkács módszer: az oldalad kódjába(mondjuk az indexbe, ezzel minden lekérdezéssel meghííva a lekérdezést) beírod:
De frameket manapság már annyira nem illik használni…
Az oldalad számára is ajánlanám, hogy kerüld őket, keress más megoldást. Valamint az oldal design-jára is ráfér a fejlesztés, de ha jólértem ez még 0.01a verzió 
Sok sikert a továbbiakban!
Tisztelt hgrg!
Nagyon köszönöm a segítséged és tanácsaid.
Beillesztettem az általad ajánlott kódot az indexbe és ezt kapom: “POP3 quit: connection does not exist vagyis POP3 befejezte: kapcsolat nem létezik” . Azt a bizonyos emailcímet amit a Cronnak kellene lekérdeznie, teszteltem az otthoni pc.n Thunderdbird lev.klienssel, gond nélkül leszedi, igaz csak ssl mellett. Hogyan tovább?
ui: valóban ez még 0.0 verzió. Van lelkesedés, de böngészőfüggetlen css, szemantika, pláne komolyabb design? No erre még gyurnom kell sokat
üdvözlettel:nil
A problémád akkor az ssl lehet 
Az fontos, mert van hogy a kapcsolatkiépítés feltétele. Pld Gmail-nél.
Kicsit utánajárva két dolgot találtam:
Egy post alapján :
ssl://pop.gmail.com ot használj a beállításnál, és ha a serveren engedélyezett akkor működik 
Plugin:
http://downloads.wordpress.org/plugin/postie.1.2.3.zip
Lehet rosszul értelemezem a topicot, de akkor kérlek javítsatok ki.
Na szóval látván az előtte, hozzászólókat érdekelne engem is ez a dolog. Valójában ez egy körlevél funkció ? Tehát tudok direkt az oldalról küldeni értesítést ha fent egy új bejegyzés ?
nem, ezzel nem
Off: és van olyan amivel lehetséges ?
mailpress
+1
Köszönöm a tippet, már telepítettem is csak nem sikerül beállítanom. Vagy is is mindig ezt az üzenetet kapom: ERROR. resend confirmation email failed.
A beállításokban a General menü alatt ugye meg kell adni egy e-mail címet, amiről majd mindenki kapja az értesítéseket. Ezt megadtam, meg a nevem is. A többi cuccot egyáltalán nem állítottam.
Az SMTP menü alatt beírtam a hiányzó helyekre, amit kér. SMTP szerver, felhasználónév és jelszó. Itt lehet még választani SSL és TSL között, de ezt is alapon hagytam, vagy is egyiket sem választottam ki.
A portnal a default SMTP-t választottam, de mellé a szövegmezőbe nem írtam semmit először. Másodszor 110-et , meg a 25-el is próbálkoztam.
SMTP-AUTH: nem tudom micsoda, alapon hagytam.
Tesz menü alatt megadtam, hogy kinek küldeném, minden érték alapon.
Jött a Save&Test és a követező üzenet:Test settings saved, Mail not send as required
Először úgy próbáltam beállítani, hogy ne a domanihez járó postafiókomat használjam, hanem amit szeretnék. Beírtam annak az adatait is, de azzal idáig sem jutottam…
Valakinek 5let ?