Post küldés front endről

Lenne egy olyan kérdésem, hogy WP-vel megoldható-e az, hogy front end oldalról tudjanak felhasználók bejegyzést beküldeni. Igen tudom, a TDO mini forms plugin nagyjából erről szól, de én nem plugin segítségével szeretném ezt megoldani, bár, ha azzal is meglehet, akkor legyen az.A következők az elvárások:
 • a beküldő felület teljesen testreszabható legyen
 • úgy is működjön, hogy közben az admin belépést le lehessen tiltani
 • lehessen médiatárba feltölteni, ugyanezen felületen szerkeszteni is a bejegyzést és a kapcsolódó médiafájlokat
 • a bejegyzést egyedi mezők vagy taxonomy-k segítségével lehessen beküldeni  Ha jól tudom a Drupal pl. tud ilyet, de meg lehet ilyet WP-vel is oldani?  Ilyesmire gondolok:  Bejegyzés címe: […]

  Az Ön neve: […]

  Az Ön címe: […]

  Adja meg e-mail címét: […]  stb.  Tehát, hogy adatmezőket tudjak bevinni a rendszerbe, az lenne a cél. És majd a felhasználó ezt hasonlóan a beküldéshez, adatmezőnként is tudja később szerkeszteni. És, ha lehet, akkor ne form plugin segítségével legyen megoldva.  És mondjuk ilyenre is lehet szükség:  Igényelt tárgy Igényelt összeg Indoklás

  […] […] […]  Tehát a beviteli mezőnek eleve táblázatosan kell megjelennie, majd a bevitelkor egyébként is táblázatba szeretném, ha kerülnének az egyedi adatmezők. Ugye itt az a bonyolítás, hogy van, hogy egy sorban csak két cella van, a változó és a hozzátartozó érték, de van, ahol a tábla fejlécében vannak a változók, és az értékek a sorokban egymás mellett, változó számban.

  Vagy mindehhez a wordpress már kevés?  Előre is köszi mindenkinek, akinek van valami ötlete vagy tippje ezzel kapcsoaltban.

Advanked php kung-fuval szerintem meg lehet oldani, alapveteskepp nezd meg az Automattic P2 sablonjat, az tartalmaz frontend szovegtest beviteli mezot. Azt kellene bovitened, pl.

Naja, erről találtam is egy cikket, igazából ugye a cél az lenne, hogy minden adat oda kerüljön, ahova kell, ezért a jó megoldás a custom fields lenne valahogy. Még ott is felmerülnek kérdések, de alaovetően elindítaná a dolgot. A P2 theme-t megnézem, köszi a tippet!

A TDO forms nevű plugint próbáltad már erre? Vagy van mondjuk egy fizetős verzió a gravity forms. Szerintem megéri az árát.