Lenne egy olyan kérdésem, hogy WP-vel megoldható-e az, hogy front end oldalról tudjanak felhasználók bejegyzést beküldeni. Igen tudom, a TDO mini forms plugin nagyjából erről szól, de én nem plugin segítségével szeretném ezt megoldani, bár, ha azzal is meglehet, akkor legyen az.
A következők az elvárások:
- a beküldő felület teljesen testreszabható legyen
- úgy is működjön, hogy közben az admin belépést le lehessen tiltani
- lehessen médiatárba feltölteni, ugyanezen felületen szerkeszteni is a bejegyzést és a kapcsolódó médiafájlokat
- a bejegyzést egyedi mezők vagy taxonomy-k segítségével lehessen beküldeni
Ha jól tudom a Drupal pl. tud ilyet, de meg lehet ilyet WP-vel is oldani?
Ilyesmire gondolok:
Bejegyzés címe: […]
Az Ön neve: […]
Az Ön címe: […]
Adja meg e-mail címét: […]
stb.
Tehát, hogy adatmezőket tudjak bevinni a rendszerbe, az lenne a cél. És majd a felhasználó ezt hasonlóan a beküldéshez, adatmezőnként is tudja később szerkeszteni. És, ha lehet, akkor ne form plugin segítségével legyen megoldva.
És mondjuk ilyenre is lehet szükség:
Igényelt tárgy Igényelt összeg Indoklás
[…] […] […]
Tehát a beviteli mezőnek eleve táblázatosan kell megjelennie, majd a bevitelkor egyébként is táblázatba szeretném, ha kerülnének az egyedi adatmezők. Ugye itt az a bonyolítás, hogy van, hogy egy sorban csak két cella van, a változó és a hozzátartozó érték, de van, ahol a tábla fejlécében vannak a változók, és az értékek a sorokban egymás mellett, változó számban.
Vagy mindehhez a wordpress már kevés?
Előre is köszi mindenkinek, akinek van valami ötlete vagy tippje ezzel kapcsoaltban.