post írás - TinyMCE szerkesztő hiba

Sziasztok!Elkezdtem ismerkedni a Wordpress-el.

A post írás rész nagyon tetszett, de most valami hiba történt.Nem lehet váltani a Vizuális részre, pedig alapból annak kéne megjelennie.

Firefox alatt nem lehet a beviteli mező méretét változtatni.

Így csak a HTML ikonokat tudom használni.sql adatbázist már újraraktam.

böngésző cache-t töröltem

újratettem a teljes motort.semmi változás.Safari alatt a beviteli mező méretét lehetett változtatni.Szerintem valami szerver oldali hiba lesz. de mi lehet?A segítséget előre is köszönöm!Attila

Ezt pedig egy IE7 írja ki.Próbáltam feltenni egy Real WYSIWYG bővítményt, de semmit nem változtatott meg.próbáltam kikapcsolni a visuális szerkesztést a felhasználónál, majd visszakapcsolni, de semmilyen változás nem volt. Csak a HTML ikonok érhetőek el. :frowning:

Megoldva a tiny_mce_config.php fájlba compress false legyen true helyett.gyogyi dolog :slight_smile:

Sziasztok!Lehet hogy nem pont ide kéne, de némileg hasonló a hibajelenség:ez jelenik meg telepítés után, mindenféle állogatás nélkül.Segítséget előre is köszönöm!

Hello!

Nemtudom ezt megnézted-e, hogy létezik-e a file: …*/public_html/wp-includes/js/tinymce/langs/wp-langs.php de a hibaüzenet ezt hiányolja!!

Nos a hiba ott volt, hogy nem a tárhelyen néztem meg hogy létezik-e, hanem a vinyon lévő telepítőt amiben ugye benne van, de valami oknál fogva telepítéskor ez elveszik :SDe most ott néztem meg, felmásoltam ismét és végre működik.Köszi, hogy még egyszer rávilágítottál a problémára…

:slight_smile: semmi gond…

Sziasztok!Sokat küzdöttem az extra.hu tárhelyeivel, ezt teszem most is. Egy - egészen ma reggelig tökéletesen működő - weboldal, ami Wordpress 2.7-es alapú, admin részébe belépve bejegyzés írásra készülődtem. Rákattintottam az “Új bejegyzés” menüpontra és a következő hibaüzenet fogadott.Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 311296 bytes) in /nfs/x0901/m/me/mentotiszt2008/wwwroot/wp-includes/js/tinymce/langs/wp-langs.php on line 230A hibát értem, kevés a memória. Viszont az okát nem, hisz módosítás nem történt az oldalon, ami további memóriát foglalhatott volna le.A kérdés az volna, mi erre a megoldás? Hogyan lehet ismét bejegyzést írni erre a weboldalra?Köszönöm előre is a választ!

Sziasztok, ismét én vagyok!A probléma megoldódott, de attól tartok csak átmenetileg. Vázolom a helyzetet:

az oldalon működik, illetve ezidáig működött a Statpress nevű plugin. Végső elkeseredés és céltalan matatás közepette kikapcsoltam a plugint és láss csodát, a bejegyzés írás ismét lehetséges.Mit tegyek, hogy ez ne így legyen? Ha telepítek egy nagyobb volumenű plugint - mert kipróbáltam már mással is, csak akkor az admin más szekciói nem voltak elérhetők - szeretném ha szeretnék egymást, és az oldal is használható lenne, meg a plugin is.

Ötlet?Köszönöm mégegyszer!

Nálam is ez a hiba jelentkezik, és nem tudom miért…

A StatPresstől nem hiszem hogy elromlott, már egy ideje fenn voltak ezek a pluginek amik most is. A postok szerkesztése így kb 5x tovább tart, nem jó ez így. A fájl amit fentebb írtatok megvan. Az meg a másik, hogy nekem semmi sem magyar, bár magyar WP-t tettem fel. :S Valaki tudna segíteni mi lehet a baj nálam?


T-line wrote:

Sziasztok, ismét én vagyok!

Ötlet?

Köszönöm mégegyszer!
http://forum.word-press.hu/post/12173/#p12173

Triplaszalto wrote:

Nálam is ez a hiba jelentkezik, és nem tudom miért...


S Valaki tudna segíteni mi lehet a baj nálam?
Egyik kérdésedre neked is: http://forum.word-press.hu/post/12173/#p12173

A másikra: a wp-config.php fájlba a wplang-hoz be van írva a hu_HU? (Kis- és nagybetű is számít.)

És a wp-content/languages könyvtárban (vagy a wp-includes/languages könyvtárban,de csak az egyikben?) ott lakik a hu_HU.mo fájl?

Link?

Videót akarok beilleszteni, de nincs HTML nézetem. illetve van, de az csak a szerkesztőt alakítja HTML-be, és nem jó arra, hogy flash kódot beszúrjak. Kiveri a szemem, vagy valami gebasz van, légyszti segítsetek:D

kapcsold ki a visualt (profilbeállítás) beilleszt-vissza.

Üdv mindenkinek!Remélem jó helyen kérek segítséget a problémámra.

A PHP Studio forumjáról küldött ide egy segítőkész fórumozó.Nos az ott feltett szerkesztővel kapcsolatos kérdésemet itt nem írom le mégegyszer, de az alábbi linket kérlek nézzétek meg.http://phpstudio.hu/forum/index.php/topic,2232.msg60951.html#msg60951Ha valaki segíteni tudna annak előre is köszönöm.

Nem látok wordpress-el kapcsolatos kérdést.

Szerintem frissíts WP verziót, vagy a TinyMCE-pluint töröld, majd telepítsd újra.

Köszi, megprobálok mindent.