Sziasztok!
Egy ideig gondolkoztam, hogy új témát nyissak-e neki vagy csak a plugin karaván témába írjak. Mivel szeretnék pár szót váltani róla, így inkább újat nyitottam.
Post From Site
Ez egy olyan bővítmény, amelynek hála a vezérlőpulton kívül írhatnak bejegyzést a felhasználók.
Funkciók:
-egy felugró ablakban teszi lehetővé a bejegyzés írását
-az ablak kinézete szerkeszthető
-képfeltöltés lehetősége
-beállítható a feltölthető kép maximális mérete (alapértelmezett: 3MB)
-beállítható, hogy a beküldött bejegyzés milyen állapotba kerüljön: közzétéve, függőben lévő, vázlat
-ki- és bekapcsolható a beküldött bejegyzések alatt a hozzászólás
-stb.
Letöltés: http://wordpress.org/extend/plugins/post-from-site/
Telepítés:
-kicsomagolás
-feltöltés és aktiválás
-majd egy kódot kell elhelyezni a kívánt helyen - számomra ez volt az első szépséghibája a dolognak. Ugyanis, ha valaki nem ért annyira a kódokhoz, az nehezen tudja a megfelelő helyen elhelyezni. Nekik ajánlom a WP PHP widget névre hallgató bővítményt.
Nekem az ablak része le van fordítva, de azért nem töltöm fel, mert egy programozó cimborám segítségével kivettünk belőle egy dolgot (ha a szövegmező üres volt, akkor jelzett, hogy ki kell tölteni. Mivel az oldalamra csak képek kerülnek fel, így ez a rész felesleges volt…). Ekkor jegyezte meg, hogy elég csúnyán van megírva az egész, viszont ez komoly problémát nem okoz.
A bővítmény már elég rég volt frissítve, így nem tudom meddig lesz jó.
Kíváncsi lennék, egy hozzáértő véleményére:
Milyen ez a plugin? Érdemes használni?
Előfordulhat, hogy az újabb wp motorok alatt nem fog menni?
Csupán azért érdekel, mert sok hasonló bővítmény közül ez működik a legjobban. Gyors, egyszerű és nem enged túl sok mindent a felhasználóknak (cím, kategória, címke, kép és kész). A Ucan post-tal ellentétben, amivel rengeteg mindent lehetett csinálni, továbbá lassú is volt (nálam olykor a képfeltöltés is lefagyott).
Ha persze beindult az oldalam, akkor nyilván csináltatok valakivel egy egyszerű bővítményt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én uCan Post bővítményt preferálom ilyen célból 
Én meg köszönettel áthelyeztem az egész témát oda, ahova való: Plugin karaván (bővítmény bemutatás)
Igaz, kicsit képzavarban voltam. Köszönöm!