Post format function.php-ba

jonapot!Szeretnek be illeszteni post formatot az admin feluletembe.De sajnos nem sikeruladott a php code.add_theme_support(‘post-formats’, array(‘aside’, ‘gallery’, ‘link’, ‘image’, ‘quote’, ‘status’, ‘audio’, ‘chat’, ‘video’));amit be illesztettem a function.php ba de nem akar mukodni mindig errort dob ki.Tudna valaki segiteni hogy pontosan hova illeszem,vagy mas jellegu problema all fent?Csatoltam egy kepet.Igy szeretnem,hogy megjelenjen nekem is.add_theme_support(

‘post-formats’, array(

‘aside’, ‘gallery’, ‘link’, ‘image’, ‘quote’, ‘status’, ‘audio’, ‘chat’, ‘video’));
amit be illesztettem a function.php ba de nem akar mukodni mindig errort dob ki.Tudna valaki segiteni hogy pontosan hova illeszem,vagy mas jellegu problema all fent?

Csatoltam egy kepet.Igy szeretnem,hogy megjelenjen nekem is.

Van rá bővítmény: https://github.com/crowdfavorite/wp-post-formatsHa nem bővítményt használsz, akkor bizonyára kilesheted belőle, ami tetszik számodra… :slight_smile:

Sajnos nem mukodik.Felmasoltam a bovitmeny aktivaltam de semmi.Lehet hogy valamit rosszul csinaltam ? Vagy valahol be kell kapcsolni vagy php kod ot kell hasznalni ?

Szoval felboncoltam a bovitmenyt. A function.php ba be illesztettem aadd_theme_support(‘post-formats’, array(‘aside’, ‘gallery’, ‘link’, ‘image’, ‘quote’, ‘status’, ‘audio’, ‘chat’, ‘video’));De ajnos igy jelenik meg:

add_theme_support(

‘post-formats’, array(

‘aside’, ‘gallery’, ‘link’, ‘image’, ‘quote’, ‘status’, ‘audio’, ‘chat’, ‘video’));
De ajnos igy jelenik meg: