Üdv!
Azt hiszem kicsit korán mondtam, hogy mindent megtalálok. Erre a gondomra nem találtam megoldást. Egyik sem olyan vészes, csak zavaró… Az a problémám, hogy a post boxban a thumbnail kép köré szeretném a szöveget, de sehogy sem sikerül… A másik, hogy a Chrome böngészőben lecsúszik az oldal, és látszik a háttérszín a kép mögött. Minden más böngészőben jó. A channel sablont alakítottam át ez pedig az oldal. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni…
Itt van a kutya elásva:
A középső sort, a class-clear -eset kell törölnöd és jó lesz.
Köszönöm, csak a szemem nem szúrta ki… Egy hónapja vadásztam rá… :blink: És voila, már jó is.
Időközben rájöttem az oldal lecsúszására, de ettől még tanácstalanabb lettem. Csak akkor jelentkezik ha be vagyok jelentkezve, és valószínűleg az adminsáv helye. Az oldal megtekintésekor eltűnik az admin sáv, és ott marad a helye.
Ez érdekes, mivel elvileg 3.2 kompatibilisnek írják a megjelenést. Erről a support részlegükön érdeklődj szerintem.
Az egyszerűbbet választottam: kikapcsoltam adminban a felső sávot az oldal megjelenítésekor. És meg is javult. Tettem menübe egy bejelentkezést, az is elég…
Hogyan lehet kikapcsolni azt a felső sávot?
És ha Győző linkje nem volna elég: admin/felhasználók/saját adatlap–>mutassa az admin sávot…