Portfiliós, forum plugin

Sziasztok,

Még új vagyok a WP Magyar közösség forumán, szeretnék két kérdést feltenni, mert még a barátom aki wordpress oldalakban jártas Ő sem tudot rá választ adni…

1. Van egy oldal amin dolgozok és a megrendelő elvárása, hogy one page legyen ami nem probléma mert azzal meg vagyok és a menu is müködik benne jól, de az étlapot nem pop up ablakban szeretné, hogy felnyíljon hanem mint a www.brandmakers.hu oldalán a AMIKEN DOLGOZTUNK résznél felnyilik. Azt néztem, hogy az valamilyen portfoliós plugin ami a brandmakers oldal használ és kategorizálva van, csak nem tudom mi lehet az a plugin ami igy feltolja az adott portfoliót és nem visz át egy másik oldalra. A visual composerben hasonló az Accordion, de nem olyan szép mint a brandes oldalon.

2. Ez inkább egy könyebb kérdés, egyik megrendelő az oldalán szeretne egy saját forumot üzemeltetni és nem szeretné, hogy egy külső forumos oldalra linkeljen átt hanem az adott domain-én menjen a forum és tudjanak regisztrálni és ott beszélgetni, ere Ti milyen megoldást használnáltok ahol több témát tudnak felvinni és az oldal üzemeltetője moderálni is tudja?

Ez lett volna a két kérdésem, köszönöm elöre is a válaszotokat, további szép napot / estét
  1. Ha másik oldalon megrendelő van, akkor azért fizet neked, mert Te értesz hozzá. A brandmakers oldala amúgy nem WordPress, hanem statikus html sablon. A sablont a kód alapján meg lehet találni és nyilván letölteni, benne a működő kóddal, amit csak be kell húzni és testre szabni a kért oldalon.
  2. Számtalan fórum bővítmény van WP-hez. A fenti funkciókat szinte mind tudja.
Kedves Syska,

1. Igen, csak ezzel a problémával elakadtam és szeretem volna Nálam okosabb emberektől választ kapni, hogy milyen megoldást tudnak javasolni. Amúgy igen ez egy statikus oldal egy template-ből aminek ez a neve Visia és létetik WordPress sablonként is.

2. Ide is egy bevált működő javaslatot szeretem volna tudni, mint hogy probálkozak és csak a felesleges kört futtok.

Köszönöm azért, hogy válaszra méltatál :)
  1. Ha van egy működő kód, akkor hol akadtál el abban, hogy átdolgozd? Ha van belőle wp sablon akkor arra kell rákeresni és megnézni, ott hogy működik.
  2. Ha konkrétum kell: bbpress :)