Popup plugin

Sziasztok!

Szeretnek erdeklodni, hogy tudtok e olyan pluginrol amivel megoldhatom, hogy az oldal megnyitasakor felugurjon egy ablak ugy, hogy kozben a hatter elsotetul. A PopUp Domination-t kiprobaltam, de 100 hibat general a w3c szerint, ezert inkabb kikapcsoltam. Fontos szempont, hogy ne genaraljon hibat tehat valid legyen a plugin amit keresek.

Segitsegetek elore is koszonom.

Kb. ennyi válasz érkezik a Google-tól a wp popup plugin kereső kifejezésre: http://www.google.hu…lient=firefox-a

Hogy közben mi sötétül el (az én tekintetemen kívül), azt is neked kellene felderíteni; azt nem közölted pl., hogy milyen célból ugorjon a nyakunkba valami. Nagy valószínűséggel a validsággal gondok lesznek, amire én azt mondom (meg többen mások is), hogy sokkal fontosabb a hibátlan, kevés proces-t felhasználó, kiváló sebességű oldal, amelynek a tartalma is kellően vonzó és folyamatosan frissül.

Ugyebár, egy honlapnál a funkció elsőbbsége a fontos (kivéve, ha vizsgafeladatként kell valamit elkészíteni). :wink:

Az már csak hab a tortán, hogy van olyan témánk, hogy Bővítmény kereső. Na, oda át is helyeztem…

Udvozloszovegnek es kepnek kellene, nekem fontos az, hogy valid legyen mert az egesz oldal valid es nem igazan szeretnem elrontani egy bovitmeny miatt masreszt nem valami gyors a betoltes ha nem az mert a bongeszo sokat gondolkodik, legalabbis nalam. Azt esetleg meglehet oldani, hogy nem bovitmenykent adom az oldalhoz hanem en magam egy javascriptet teszek a sablonom indexebe?

Neked az alábbi a pluginra van szükséged, pont úgy müxik ahogyan írtad:

SimplePopUp

Én is ezt használom, egyszerűen jó…