Üdvözletem!
Igen csak gyerekcipőben járok wordpress ügyben, így lehet, hogy teljesen bagatel a kérdésem, de néztem a fórumbejegyzéseket, nem találtam erre megoldást.
Szeretnék az oldalra alkalmanként kitenni egy popup bannert, olyat, ami lehetőség szerint swf fájlt is lejátszik, nem csak képfájlt. Persze már a képfájlos megoldással is előrébb lennék.
Nem tudom, hogy van-e egyáltalán erre mód. Ha valaki tudja erre a választ, kérem válaszoljon a kérdésemre.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Szeretettel tudom ajánlani ez ügyben a keresők eredményének tanulmányozását.
Megjegyzés: ne feledd, hogy a felugró ablakok megjelenését a böngészőkben le lehet tiltani, és a többség meg is teszi a kéretlen reklámok miatt. Én sem szeretem, amikor szeretnék olvasni egy fontos cikket, és a pofámba ugrik váratlanul, kéretlenül egy számomra irreleváns izé; arra az oldalra nem annyira megyek vissza többet, hacsak nem múlhatatlan érdekem nem fúzödik hozzá, de akkor is igyekszem szűrni, megszabadulni a popuptól, és csak annyit maradok, amennyit nagyon muszáj.
Hogy kapjál gyakorlatban is használható választ:
Az optinpop plugint azt csinálja, hogy egy külön megírt html oldalt hoz be.
Próbáld ki, hogy megfelelően működik-e neked.
Tudsz vele:
- op in (bejelentkezés) opt out (kilépési) üzenetet. a második szerintem nem tökéletes
- időzítéseket, hogy mikor és milyen gyakran jelenjen meg
h__p://www.bigsellingoptins.com/blog/download-optinpop-wordpress-plug-in/
Maximálisan egyetértek Győzővel. Az összes böngészőmben tiltva van. És valószinűleg sok más embernél is. Akkor meg nem sok értelme lenne ilyet csinálni. Szerintem találj valami más reklám megoldást
baromi idegesítő ráadásul…
mindenképp. a legkultúráltabb szerintem ha kirakod a reklámjaidat, majd jquery-vel eltüntethetővé varázsolod őket…
mindenképp. a legkultúráltabb szerintem ha kirakod a reklámjaidat, majd jquery-vel eltüntethetővé varázsolod őket...
Ez már csak azért is jó, mert ugye ha véletlenül az embernek nincs flashe (látogatók 1-2%-a) és ugye abban van a close button, az életben nem fogja tudni becsukni, és az oldalt használni :D
?flashbe close button? ohhh hagyjuk már… egy sima szöveg a href, adsz neki egy class-t és a jquerydet arra hívod meg
?flashbe close button? ohhh hagyjuk már.. egy sima szöveg a href, adsz neki egy class-t és a jquerydet arra hívod meg :D
Persze, csak hányan csinálják (még nagy portálokon is néha) hogy beuszó szarok bezárás gombja is flashben van.
ha pedig van flash blockered, akkor anyázol :)
hát én az egész szutyok divet ki adblockolom
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Egyetértek mindenkivel, aki popup banner ellenző, azonban szeretnék minél többet megtanulni a wordpress-ről és ez még egyelőre megoldatlan rejtély volt számomra.
Az ember tudása legyen alapos, még ha oly haszontalan is… Elképzelhető, hogy az életben nem fogom használni, azonban a jquery-t mindenképpen kipróbálom…
További szép napot!
Sok sikert! Jquery-vel még ismerkedek… de eddig bejövős a framework
Hello!
Volt egy munkám és ez a legjobb popoupos cucc, amivel találkoztam.
Lehet időzíteni, vissza számlálót lehet rá rakni, nem lehet ellopni és van AB teszt.
András