Popup banner

Üdvözletem!

Igen csak gyerekcipőben járok wordpress ügyben, így lehet, hogy teljesen bagatel a kérdésem, de néztem a fórumbejegyzéseket, nem találtam erre megoldást.

Szeretnék az oldalra alkalmanként kitenni egy popup bannert, olyat, ami lehetőség szerint swf fájlt is lejátszik, nem csak képfájlt. Persze már a képfájlos megoldással is előrébb lennék.

Nem tudom, hogy van-e egyáltalán erre mód. Ha valaki tudja erre a választ, kérem válaszoljon a kérdésemre.

Előre is nagyon szépen köszönöm!

Szeretettel tudom ajánlani ez ügyben a keresők eredményének tanulmányozását. :wink:

Megjegyzés: ne feledd, hogy a felugró ablakok megjelenését a böngészőkben le lehet tiltani, és a többség meg is teszi a kéretlen reklámok miatt. Én sem szeretem, amikor szeretnék olvasni egy fontos cikket, és a pofámba ugrik váratlanul, kéretlenül egy számomra irreleváns izé; arra az oldalra nem annyira megyek vissza többet, hacsak nem múlhatatlan érdekem nem fúzödik hozzá, de akkor is igyekszem szűrni, megszabadulni a popuptól, és csak annyit maradok, amennyit nagyon muszáj.

Hogy kapjál gyakorlatban is használható választ:

Az optinpop plugint azt csinálja, hogy egy külön megírt html oldalt hoz be.

Próbáld ki, hogy megfelelően működik-e neked.

Tudsz vele:

• op in (bejelentkezés) opt out (kilépési) üzenetet. a második szerintem nem tökéletes

• időzítéseket, hogy mikor és milyen gyakran jelenjen meg

h__p://www.bigsellingoptins.com/blog/download-optinpop-wordpress-plug-in/

Maximálisan egyetértek Győzővel. Az összes böngészőmben tiltva van. És valószinűleg sok más embernél is. Akkor meg nem sok értelme lenne ilyet csinálni. Szerintem találj valami más reklám megoldást :slight_smile:

baromi idegesítő ráadásul…

mindenképp. a legkultúráltabb szerintem ha kirakod a reklámjaidat, majd jquery-vel eltüntethetővé varázsolod őket…

'hgrg' wrote on '2010-01-18:

mindenképp. a legkultúráltabb szerintem ha kirakod a reklámjaidat, majd jquery-vel eltüntethetővé varázsolod őket...

Ez már csak azért is jó, mert ugye ha véletlenül az embernek nincs flashe (látogatók 1-2%-a) és ugye abban van a close button, az életben nem fogja tudni becsukni, és az oldalt használni :D

?flashbe close button? ohhh hagyjuk már… egy sima szöveg a href, adsz neki egy class-t és a jquerydet arra hívod meg :smiley:

'hgrg' wrote on '2010-01-18:

?flashbe close button? ohhh hagyjuk már.. egy sima szöveg a href, adsz neki egy class-t és a jquerydet arra hívod meg :D

Persze, csak hányan csinálják (még nagy portálokon is néha) hogy beuszó szarok bezárás gombja is flashben van.

ha pedig van flash blockered, akkor anyázol :)

hát én az egész szutyok divet ki adblockolom :smiley:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Egyetértek mindenkivel, aki popup banner ellenző, azonban szeretnék minél többet megtanulni a wordpress-ről és ez még egyelőre megoldatlan rejtély volt számomra.

Az ember tudása legyen alapos, még ha oly haszontalan is… Elképzelhető, hogy az életben nem fogom használni, azonban a jquery-t mindenképpen kipróbálom… :slight_smile:

További szép napot!

Sok sikert! Jquery-vel még ismerkedek… de eddig bejövős a framework :slight_smile:

Hello!

Volt egy munkám és ez a legjobb popoupos cucc, amivel találkoztam.

www.popupkeszito.hu

Lehet időzíteni, vissza számlálót lehet rá rakni, nem lehet ellopni és van AB teszt.

András