Nem régiben indult Twitter koppintás/klón/újragondolás-hoz kapcsolódó plugin, ami a sidebaron megjelenítni az utoljára írt üzeneteket.
Szerintem jobb mint a Plurk.com által írt saját megoldás. RSS alapú.
Cím:
http://wordpress.org/extend/plugins/plurk-for-wordpress/
Nincs ebből vmi olyan változat, ami mondjuk színezné az utálja, szereti, stb szavakat? Vagy nehéz lenne olyanná írni? Tudom van plurk.com féle, de az meg angol szövegekkel van telerakva.
Dani
Akkor neked a plurk saját widget-ja kell, szerintem. A májprofájl melletti editre klikkelsz, és ott a jobb szélső. Definiálhatod, ahogy akaros, lehet csak fehér minden, és a töltelékek színesek.
Na igen, de azon kívül, h örülnék ha iframe nélkül futna az oldal, ha már a többi rész jól megvan így is, azon felül szép magyar az oldalam, ebbe szívesebben raknék magyar szöveggel rendelkező “widgetet”. (vagy szöveggel nem rendelkezőt)
Dani
A plörk vádzsit magyar. Nézd meg jól.
Ez a kifejezés: “Visit Kiss K D’s profile.” számodra melyik magyarkönyvből ismerős? Már bocsánat, nem sértésnek szánom, de szerintem ez nem magyar, és én jól megnéztem.
Dani
Kérlek! Színezi az utálja, szereti szavakat. És magyar. A kérdésedben ez volt a lényeg.
Egyébként meg írhatsz plugint, a lehetőség adott.
Szerintem nem az egész widget magyar, bár ez értelmezési kérdés. Tudom, írhatok, de azért meg szabad kérdezni, hogy van-e? Vagy tilos?
Dani