Sziasztok! Lenne egy nagy kérdésem. Az egyesület szervez néha találkozókat eseményeket, szeretnék egy olyan plugint, amit widgetként ki lehet oldalra rakni mint egy naptár, és a tagok (esetleg a tagok egy csoportja) csinálhat új eseményt, amihez a többiek írhatnak, ne adj isten ha van ilyen megoldás, akkor csatlakozhatnak is. A tippeket előre is köszönöm!
Kipróbáltam az Events managert, nagyon profi program, magyar is, kisebb fordítási hiányosságok vannak, de sajnos ez nem a nyelvi filenak köszönhető, hanem a programban vannak dolgok amiket kézzel kell átírni. (Mondjuk a dátumot kb. esélytelen módosítani, de ennyivel még lehet élni)
A nagy hibája részemről, hogy az oldalról nem lehet új eseményt hozzáadni, csak a vezérlőpultból, ami kissé bonyolulttá teszi az alkalmazását a kevésbé hozzáértő felhasználók számára. Én alapból azt szeretném, hogy belépés után az oldalon maradjon az emberke (theme my logint használok, de még nem jöttem rá, ezt hogyan érhetem el), szóval nem akarom bonyolítani az életét vezérlőpulttal meg hasonló dolgokkal 
Heló!
Telepítettem egy új kinézetet de ezen nincs bejelentkezés 
Hogy tudom ezt most megtenni? Köszi!
Sziasztok!
Szeretnék az oldalamon egy olyan tesztet elhelyezni, ami úgy nézne ki, hogy látsz egy kérdést, hozzá három képet, és választanod kell melyik tetszik. Ha választottál, automatikusan jön a következő kérdés a képekkel. Kb. 15 ilyen választás lenne, és a végén meg kell adni a nevet és emailcímet, és a kiértékelést szintén automatikusan elküldi a rendszer. Lehet ez összetett dolog, de fogalmam sincs, hogyan kezdjek hozzá, vagy egyáltalán nekiveselkedjek-e.
Kérlek segíts nekem 
Köszönöm!
Egyszerűen ugorj be ide: http://wordpress.org/extend/plugins és keress amilyet szeretnél,kiértékelni akarod tehát “cubepoint” ezt írd be lesz egy rakás,vagy írd be hogy “pool” és csemegézz kedvedre ami neked megfelel.
Drága Rokus! Köszönöm a gyors válaszodat, de wp-analfabéta révén nem sikerült előrébb jutnom, de legalább tudom, hogy vannak ilyen szavazó pluginok. Hogy nekem melyik lenne jó, azt sajna nem sikerült kisakkoznom. Lehet nem is volt érthető teljesen, hogy mit akarok, ezért egy példa, hogy ilyet szeretnék: http://www.sproost.com/
Megtennéd, hogy megnézed, van-e rá konkrét ötleted?
Köszönöm 
Kukkants rá erre http://wordpress.org/extend/plugins/ssquiz/ de ez sem rossz : http://wordpress.org/extend/plugins/wp-pro-quiz/
Sziasztok!
Contact Form 7 plugint használom űrlap készítéséhez, van egy olyan lehetőség rajta hogy "fájlfeltöltése" beállítom -> kipróbálom s csak a feltöltött fáj nevét küldi el. tudtok nekem segíteni abban hogy mit rontottam el? vagy másik plugint ami erre képes: név,email,fájlbeküldés.<br />
köszönöm előre is mindenkinek.
hali az uCan Post plugint keresem mert a linkek már nem működnek és egyszerűen nem találom valaki nem tudná belinkelni ? seholsem találom
huh fél tízen kettőre megtaláltam tehát akit az uCan Post plugin érdekel annak itt a letöltési link : http://code.google.com/p/alprablog/downloads/detail?name=ucan-post.1.0.09.zip&can=2&q=
Contact Form 7 plugint használom űrlap készítéséhez, van egy olyan lehetőség rajta hogy "fájlfeltöltése" beállítom
-> kipróbálom s csak a feltöltött fáj nevét küldi el. tudtok nekem segíteni abban hogy mit rontottam el?
vagy másik plugint ami erre képes: név,email,fájlbeküldés.
köszönöm előre is mindenkinek.
Nézted, hogy megmaradt-e ideiglenes fájlként a szerveren (uploads/wpcf7_uploads mappa)? Lehet, hogy a szerevered mail beállítása nem támogatja a csatolmányt. Vagy: ellenőrizd a Contact form mail-beállításait. A Form esetében a mezőkód "[file your-file]", de a Mail esetében csak "[your-file]".
Sziasztok!
Gumis oldalhoz keresek plugint. Van egy excel táblánk ami tartalmazza a raktáron lévő gumikat. A weboldalon szeretnénk ha megjelenne egy az alábbi oldalon lévőhöz hasonló mező: http://ficsor.hu/gumi_felni/gumik_felnik_webshop.php (GUMI KERESÉS).
Legördülő listában kiválasztjuk a gumi adatait, majd egy keresés gomb lenyomása után, dobja az excel táblában található egyezést.
Segítségeteket előre is köszönöm
Üdvözlet, egy jó hirdetéskezelő plugint keresnék. Adsenselni szeretném a Responsive oldalamat. Gondolom azt meg lehet oldani, hogy mobil eszközökön, illetve hagyományos nézetben máshol jelenjenek meg bizonyos hirdetések.
Azt meg,ha responsive a sablonod,ha nem akkor azzá teszed
Sziasztok! felhasználók értékelésére nem tud valaki véletlen egy plugint?
csatoltam képet!
Előre is köszi!
Sziasztok!
Olyan plugint keresek, amivel megoldható egy kerékpártároló helyeinek kiosztása.
Ez gyakorlatilag úgy működne, hogy láthatóak a helyek az oldalon és a felhasználók tudnak jelentkezni az adott helyre, tudják igényelni. És nekem, mint adminnak megjelenik az admin felületen, hogy az xy helyre új igénylés van és ott megjelennének az adott egyén adatai is.
Tud valaki olyan plugint, amivel ez megvalósítható?
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Peti
Sziasztok!
Fotóblogger oldalt szeretnék létrehozni. Minden fénykép egy poszt lenne, mindhez tartozna pár sor szöveg. Szeretnék egy olyan plugint találni, ami lehetővé teszi, hogy a fejlécben vagy a sidebarban folyamatosan (moziszalag szerűen) scrollozzanak a képek thumbnail-jei, és rákattintva a képre a poszthoz jusson a látogató. Tehát minden poszt thb.-je benne lenne. Van ilyen?
Sziasztok! Kezdő vagyok a témában. A wordpresst teleptettem és az oldal is készen van már, viszont szükségem lenne egy bővítményre, amit a következőre tudnék használni:
Van egy ingaltan értékesítő webplap. Ezen az weblapon van egy aloldal, amin egymás alatt megjelenítem az eladó házakat egy főképpel és rövid leírással, egy tovább gombbal. Minden egyes eladó háznak ezen kívül van még egy saját aloldala, ahol a hosszú leírás lenne a képgalériával, letölthető dokumentumokkal. Erre az aloldalra irányítana a tovább gomb.
Van-e olyan bővítmény, ami ebben kiindulási alapot nyújthat?
Tudom, hogy a blog motor tud ebben segíteni (bejegyzés írásakor read-more elválasztó vagy a kivonat használata, a többit meg “kézzel” beszúrom), de az oldalt nem én fogom szerkeszteni, hanem olyan, akitől nem várható el, hogy ismerje a html kódot, stb. Van tippetek, hogy melyik bővítménnyel lehetne megoldani ezt?
Üdv.
Valaki tudna nekem ajánlani egy olyan plugint amivel ehhez a pluginhez hasonlóan el lehet rejteni egy oldalon belül a tartalom egy részét és gombra kattintva egy lecsúszós animációval alatta megjeleníti a többi szöveget, annyi különbséggel hogy egy oldalon belül TÖBB ilyenre lenne szükségem. Tehát pl:
Első téma
/Olvasd tovább/
Második téma
/Olvasd tovább/
Harmadik téma
/Olvasd tovább/
…ilyesmit szeretnék.
Előre is köszi.