Pluginokat keresek

Hello! Kétféle plugint keresek, de sehogy sem találok ilyeneket.Kéne egy fórum a wp oldalamra. Úgy akarom megoldani, hogy az egyik page-en, ha rákattintok egy fórum jöjjön fel. Olyasmi mint ez (ilyenről már álmodni sem merek :))

Ha van ilyen vagy megoldható az jó lenne.A másik egy plugin amivel a sidebarra képeket tudok kitenni. Ilyen biztos van, csak én bénázok.Előre is köszönöm a segítséget!Üdv, KB

szotar.sztaki.hu - ha az angol nem megy

wordpress.org/extend/plugins - minden fele plugin

google.com - mert google a baratod

kb 2 perc munka talalni, mind2hoz van rengeteg, mar ezzel a valasszal is tobbet tokoltem…es miert nem tudjatok megtanulni, hogy eloszor keress aztan kerdezz!!!

és te miert nem tanulsz meg olvasni mielőtt valakit lefikázol?

írtam hogy kerestem de nem találtam… bocs, hogy elvettem azt a 2 percet az életedből, de nem vagyok elöbbre a válaszoddal. Egyébként hamár ennyire sok idő volt az pedig olyan kevés, miert nem adtad inkább meg a címeket?

mind1… ne fáradj!

http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=wordpress+forum+plugin -> 4. talalat - simple forum

http://www.google.com/search?hl=hu&q=wordpress+random+picture+widget&btnG=Keres%C3%A9s&lr= -> 3. talalat - discrict 30 Random Imagenehez ugye?

olvass, tanulj, keress, aztan kerdezz

es igenis segitettem az elobbi valaszommal is, csak te nem vetted a faradtsagot, hogy megtalald ami kell nekedmeg valami?

vigyázz zoli, mert téged is sarokba fognak állítani, mint engem pár hete! :wink:egyébként, zolil kolléga - bár első felháborodásodban ezt nem biztos, hogy észreveszed - tényleg segített neked.

kugliba beírod az alapszavakat ( wordpress+plugin+keresőszó), és ennyi. mivel úgyis mindet ki fogod próbálni, hogy melyik neked a legmegfelelőbb, így máris begyűjtheted őket!

oké… itt vagyok, cask “nyaraltam”… tehát… nem a szándék hiányzott hanem a tudás… bocs, nem értek komolyabb szinten ezekhez a rendszerekhez, sőt elég alap a tudásom, ezért fordultam a nálam nagyobb tudásúakhoz. aztán itt kaptam egy olyan választ ami inkább “huzzagcbetehulyenoob” kategória mintsem segítség. ezért háborodtam fel egy kicsit, hogy a te szavaddal éljek mano. tehát kissé lekezelőnek éreztem “zoli kollégát”. egyébként abban bíztam hogy azon kívül hogy keress guglin talán kapok egy kis segítséget, de látom hiába, mert tiis csak a saját tudásotokat fitogtatjátok és eszetek ágában sincs komolyabb segítséget nyújtani a nálatok bénábbaknak. ezzel semmi gond, csak kár hogy akkor a magyar fórum ennyit ér itt. részemről ennyi, nem fogok “idemerészkedni” többet, kollégák.üdv, kb

na zoli, ezt megkaptuk!ha már nem tudunk segíteni, mert nem ismerünk ilyen plugint és átirányítjuk a “hulyenoob”-ot hogy keressen magának, akkor is hibásak vagyunk, mert miért nem tudunk ilyen plugint…nincsen sapka vaze, nincsen…


'kisbalazs wrote:

oké.. itt vagyok' date=' cask "nyaraltam".. tehát.. nem a szándék hiányzott hanem a tudás..[/quote']


Kedves Kisbalazs !

Nagyon könnyű hirtelen felindulásból, dacból hátat fordítani - szíved, jogod, és még lelked is rajta ! :)

Ha az Életben nehézségbe ütközöl, akkor is feladod ? Csak úgy ecc-pecc ?

Bizonyára tudod, de, ha nem - elmondom: az ilyen jellegű fórumokon kivétel nélkül, a fizetés nélküli, saját, szabad elhatározásából összeverődő, munka után (munkaidő alatt :)), saját szabadidejét feláldozó és saját szórakoztatására (is), különböző habitusú emberek jönnek össze.


- Tanulnak, mert éppen valami nem jut eszükbe


- Tanulnak, mert olyan kezdők mint Te, vagy én,


- Tanulnak, mert "guru" létükre mindig van egy morzsa újdonság, egy ötlet, egy gondolat


- és tanítják egymást.

Nemigen felejti el senki, hogy miként kezdte a harcot a klaviatúrával, és mi lett volna jó, ha akkor és ott és neki, rendelkezésre áll.

Ismered a mondást ? "Az éhezőnek ne halat adj, hanem tanítsd meg halat fogni !"

Aki itt éhezik, az számítson arra, hogy megtanítják halat fogni !

Tehát, gyere vissza tanulni, hogy hamarosan Te is tanítani fogsz. És ez nem üdítő horgászat, hanem embert próbáló, elemekkel dacoló halászat !

A WordPress Magyarország Fóruma egyébként a magyar, nyílt forráskódú rendszerek egyik legbékésebb szigete.. ;)

Olvasd ezt végig, ha kedved van, és várunk: http://forum.word-press.hu/p5374-2008-06-07-08%3A40%3A38.html#p5374

Üdvözlettel:

erre csak ford fairlane-t tudom idezni:“eszem-f*szom megall!”

:slight_smile:

A statisztika koronázatlan királya jött, látott, és…

mosolygott, ofkorsz :slight_smile:

Nagyon kész :smiley:

súlyos! megszámlálni nem tudom hányszor segítettek itt nekem és hányszor segítettem én is… menj át joomlára hátha ott meg is csinálják helyetted… :wink:

joomlat ne is emlegesd…

Udv mindnekinken!

A kerdesem az lenne, hogy letezik-e olyan plugin, amivel megoldhato, hogy a regisztralt emberek, mindenfele adatot feltegyenek magukrol, kepet is, es tudjanak uzenetet irni egymasnak? Gyakorlatilag egy ilyen tarskereso plugin-szerusegre lenne szuksegem.

Ha valaki tud ilyet, surgosen valaszoljon fontos lenne!!!

Kosznom!

Ja es meg valami, termeszetesen tudjanak egymas kozott bongeszgetni, keresni, megnezni masok adatait, stb.

Koszi!

http://www.vituperation.com/?page_id=531

hmhmhmhm hümmögök…

Koszonom a segitseget a tarskerso plugin-re, de ezzel sok mindent nem tudtam kezdeni. Igazsag szerint nem is tudtam hasznlani, es keves funkcioja is van mar amit ki tudtam olvasni az angol nyelvu szovegbol.

Esetleg valami mas otelt? Egy jobb plugin ami tarskereso reszre szolgal?

Ha valaki tud segitsen, koszonom!