Pluginek magyarul

Üdv,Már körülbelül egyéve nyüstölöm a WordPresst, de még mindig ámulok, s bámulok, hogy mikre nem képes és persze sokat tanultam az itt fellelhető tapasztaltabb fórumozóktól (ezúton is köszönöm nekik). Viszont arra gondoltam, mivel nem találtam olyan helyet, ahol a magyarra fordított pluginek össze lettek volna gyűjtve átláthatóan, megalkotom az erre alkalmas helyet. Az oldalt tegnap indítottam útjára, de úgy tervezem, hogy minden napra kerül ki egy kiegészítő magyar változata. Persze az lenne a legjobb, ha mások is megtisztelnének fordításaik publikálásának lehetőségével.Az oldal megtekinthető a http://pluginekmagyarul.info/ domain alatt. Építő jellegű kritikákat természetesen szívesen fogadok, sőt örülnék is nekik. Esetleg tanácsokat a felépítésével kapcsolatban (menürendszer) és hogy milyen funkiókra lenne szükség, hogy minél felhasználóbarátabb legyen.

Remélem nem probléma, ha ide írtam és nem a 'Blogshow' topikba, de ezt a helyet relevánsabbnak találtam (na meg nincs meg a kellő hozzászólás számom).

En csak gratulalni tudok az otlethez es biztatni a folytatasra. Bar en beszelek angolul, de az angolul nem tudo olvasok (frontend) es bloggerek (backend) szamara nagyban megkonnyitheti az eletet… :slight_smile:

Megnezem, van-e elfekvoben forditasom es ha igen, benevezem a buliba.(Apro megjegyzes az egyik pluginhez: Technorati, nem Technocrati.)

köszönöm, minden fordítás jól jön :slight_smile: a hibát javítottam amit mondtál, azt is köszönöm

Ez a téma semmiképpen nem tartozik a nyelvi fordítási hibák (problémák) közé, ezért inkább ide helyeztem át.Minden WordPress-t támogató oldalnak nagyon örülünk, és köszönjük szépen!

Jelenleg egy frissen felhúzott Joomla rendszert látok.

ha kicsit is ránézel láthatod: "2008. április 12. szombat, 12:12 " az utolsó bejegyzésük…

@modiknak: szerintem zárható mivel már nem releváns tartalom van az oldal mögött…

Egy téma önmagában még nem jelent megoldást. Ha én képes voltam végig nézni, akkor más is megteszi. Ezenkívül az lesz zavaró nekik, hogy a téma lezárása miatt nem tudnak hozzászólni.

Én javaslom, hogy ezek a témák alfórumba vagy mibe legyen helyezve. Értesíteni kell a honlap gazdájukat is, hogy hova lett a téma áthelyezve. Valamint ha újra wordpress motor működik rajta, akkor szóljanak és vissza lesz helyezve a téma.

Több a munka vele, de legalább csak az van ebben a fórumban, ami tényleg a wordpress motort használja.

Ráadásul azok a wordpress motorral rendelkező oldalak járnak rosszul, melyeknek a témái előtt olyan oldalak témái láthatók, ami nem wordpress alapúak. Egyrészt a téma rendezése miatt van így. Másrészt meg ne legyen itt olyan oldal, ami nem wordpress alapúak. Szerintem ez mindannyiunk érdeke, hogy minél nagyobb számban wordpresses oldal legyen itt bemutatva. De ez csak az én véleményem.

[off]

@atomjani:

Volt egy oldal. WP-t használt. Váltott. mivel váltott már nem wp alapú… szóval már nincs keresnivalója wpfórumon. ha újra wp-t használna és esetleg nagyon fájna a gazdának új leírást csinálni bármelyik modi visszanyithatja a témát…

[off]

A Fórumot igyekszünk folyamatosan karbantartani, de azért becsúsznak ilyen jellegű bakik. Ritkán fordul elő (az utóbbi 3 évben most először), hogy valaki végigböngész egy kategóriában minden nyitott bejegyzést, és hozzáfűz valami megjegyzést az 1-2-3 éve tett hozzászólásokhoz.A Fórumon minden új bejegyzést megnézünk, és csak releváns hozzászólásokat hagyunk indulóban, illetve kiszűrjük (az egyébként rendkívül csekély) a reklám jellegű, obszcén, a Fórum Szabályzatával ellentétes típusú bejegyzéseket.

Amiről úgy érezzük, hogy lejárt, azt lezárjuk. Akadnak olyan témák, amelyekhez hosszasan nem szólnak hozzá, le kellene zárni őket, de ez elmarad, mert nincs arra energiánk, hogy újra, meg újra átfésüljük a Fórumot. Bántani nem bántanak senkit, csak úgy vannak.Ez egy szabad Fórum, és nem csevej-szoba, ahol a felhasználókat zaklatnánk tanácsainkkal, véleményünkkel, útmutatók, leírások “követelésével”. Minden eseményt nyíltan, a Fórum megfelelő részein végzünk, és ezen nem is kívánunk változtatni.Hgrg előző hozzászólása tökéletesen fedi a mi véleményünket is, csak én - szokásomhoz híven - nagyon röviden ismételten összefoglaltam a kérdést. :slight_smile: :slight_smile: