Sziasztok!
Meggyűlik a DerekJ sablonnal a bajom ismét. A dátum hiba mellett most vettem észre, hogy a fönti menüsoron futó kis effekt eltűnik, ha a nextgen galleryt bekapcsolom (sidebarban fut egy slideshow). Mit tehetek? Mindkettőre szükségem van, nem akarok egyikről sem lemondani.
A dátum-problémára ha jól emlékszem ott volt a megoldás ( de ha tévedek írd le nyugodtan
)
Hát még mindig semmire nincs megoldás 
Se a dátumra, se arra, hol lehet ebben a sablonban vajon átírni a kommentet magyarra, se arra, miért tűnik el a felső menüsorból az effekt, ha bekapcsolt állapotban van a nextgen gallery plugin. Legújabb felfedezésem, hogy a kategóriákra kattintva az összes postot listázza, pedig nem kéne neki 
Mit tegyek? Cseréljek themet? Vagy van valakinek ötlete?
http://www.edinamika.com
Talán. Esetleg. A nextgen egy elég széleskörben használt plugin. Ha a sablonod akad vele akkor szerintem nyugodtan kidobhatod, mivel valószínűleg sok másikkal is fog.
“komment átírása magyarra”. talán magyarul írj hozzászólást :)… //Azt hiszem tudom, hogy mire gondolsz, de figyelj a megfogalmazásra… (légy oly jó pontosíts, hogy mégis mi a gond.)
Ha magyarítani szeretnéd a sablonodat akkor a két kulcsszó: localize és theme. Plusz elé írod hogy wordpress…
Talán. Esetleg. A nextgen egy elég széleskörben használt plugin. Ha a sablonod akad vele akkor szerintem nyugodtan kidobhatod, mivel valószínűleg sok másikkal is fog.
"komment átírása magyarra". talán magyarul írj hozzászólást :).... //Azt hiszem tudom, hogy mire gondolsz, de figyelj a megfogalmazásra.. (légy oly jó pontosíts, hogy mégis mi a gond.)
Ha magyarítani szeretnéd a sablonodat akkor a két kulcsszó: localize és theme. Plusz elé írod hogy wordpress...
A problémám az, hogy pontosan fogalmazzak :) a wp lokalizálva van. Más themek komment dobozának magyarításával nem volt gondom, mert vagy megoldotta magától a wp, vagy a comment.php-ban átírtam a leave a reply-t szólj hozzá!-ra...
De ebben a sablonban nincs comment.php. Nem tudom, hogy hova kellene nyúlnom. A kategóriák listázását sem értem. Próbáltam már a header.php-ban cserélgetni a fórumon talált, idevágó kódokat, de valamiért mindent kilistáz minden kategóriába :( Ha nem muszáj nem cserélném le a sablont, mert nagyon sok munkám van már benne, de lehet ez lesz a vége, ha nem találok megoldást a problémákra.