Sziasztok!
Ma kezdtem komolyabban utánanézni a WP-nek.
Localhost (XAMP webszerver) már rég óta megy a gépen.
és ma feltettem hozzá egy 2.6.2.-es WP-t eddig jó is.
Találtam témákat a neten…stb.
Téma ide-téma oda, bővítményeket szerettem volna feltenni hozzá…
PL: e-commersz, az allinone pakkokat amiket innen a fórumról találtam, stb
És amint bekapcsolok egy ilyet kiírja, hogy a WP-t nem lehet használni, nevezzem vagy töröljem az adott file-t hogy kikapcsolja…
Semmi tartalom nincs a WP alatt, szóval akár újra rakhatom, még… az egyetlen
változtatás amit elkövettem eddig az alap motorban, pontosabban a config file-ban az a latin2 characterset, meg az adatbázis eléréshez kellő dolgok… de telepítés rendben megvolt. ja adtam egy értelmesebb jelszót az adminnak és azzal lépek be (bár ez utóbbi csak nem lehet baj
)
Szóval elképzelhető, hogy valamit elszúrtam? vagy tényleg ennyire rossz lenne a pluginek 2.6.2 alá való támogatása?
esetleg át kellene írnom valamit a progikban?
Egyéb téren tetszik ez a dög… kezdi feloszlatni a CMS-ekkel szemben érzett ellenérzésemet.
Szóval ha valaki tudna egy CMS kezdőnek választ adni, arra, hogy mi lehet a gond, akkor azt köszönöm.
Én egy bunkó vagyok:
de igen elképzelhető…
vajon jól konfigolva a php ? sql? stb mit is irtál át és hol ?latin2 nane, adtál egy jelszót de mégis hol?
Kérdés ,hogy telepítetted? és mit és hogyan irtál át ,mert ugye valsze g te szurtad el valahol, de hol ?
http://dokumentacio.word-press.hu/telepitesi-utmutato
Ez nem bunkóság,
Tökéletesen igazad volt én szúrtam el…
Méghozzá nem is merem leírni, milyen banális olvasási hibát követtem el.
az előbb ki akartam másolni azt amit hibaüzenetnek véltem.
Leírom, de ne verjetek meg 
Ha valami hiba történik, és egy bővítmény miatt nem lehet használni a WordPress-t, le kell töröldni, vagy át kell nevezni a hozzá tartozó fájlt a C:xampphtdocswp_onfejlesztes/wp-content/plugins könyvtárban, így az automatikusan kikapcsolt állapotba kerül.
csak eddig elkerülte a figyelmemet a HA szócska az eleján és mivel felette listázta a plugint azt hittem ez hibaüzenet…
Ezer bocsánat. most csak röhögök és vörösödök egyszerre…
Minden rendeltetés szerűen ment… most már nem írom le, csak tényleg én voltam a hülye… nem elszúrtam csak félreolvastam.
Az esetleges kiváncsiság elkerülése végett a config fájlban írtam át a charset részt UTF-8 ról latin2 -re meg a collationt latin2_hungarian_ci -ra
De ezt egy másik topicban már jeleztem és bocs tényleg eszembe se volt, hogy azt esetleg nem olvassa valaki.
A jelszó meg az admin jelszó volt…
Tényleg ne röhögj… 10 percnél tovább… 
Szevasz Ricardo79!
Az egyik legnagyobb emberi erény az, amikor azt tudja mondani valaki: " Bocsánat, tévedtem." Különösen akkor, amikor ezt nyíltan teszi, a Fórum közössége előtt, holott hallgathatott volna, mint szivar a gazban.
Nyugi! Mindenki így kezdte, legfeljebb lapított, és böngészett. Emlékszem, mikor hatodszor telepítettem a szerencsétlen WP-t localhostra, hogy mennyire meglepődtem, hogy látszólag mindent jól csinálok, és mégsem beszél magyarul.
Vagy amikor összezúztam a sablonomat, mert fordítás címszó alatt kiegyeltem belőle egy-két dolgot, amit nem kellett volna.
Szóval, hiddel - nincs röhögés. A kuncogás is csak egy együttérző mosoly képében jelent meg, mert aki épelméjű, az visszaemlékezik a közelmúlra, a kezdetekre.
Sok sikert, és jelentkezz bátran minél többször!
Előbb kérdezel, aztán elmeséled, hogy Te hol hasaltál el, és akkor Te leszel a félisten után a második. 

Sziasztok!
Győzyő, köszönöm szépen a tanácsokat, és azt is, hogy felvidítottad a napomat.
Ahogy néztem a hozzászólásaidat a fórumhoz, eléggé érett gondolkodásod van neked is.
Nekem még sokmindent kell tanuljak, mind a fórumozásról, mind a WP-ről, viszont pont amiért ilyen segítőkész emberek vannak itt, szerintem élvezetes és könnyű lesz.
Tegnap már volt is egy kevés kellemes élményem WP-vel kapcsolatban.
Alap esetben grafikus vagyok aki ért elég jól a webprogramozáshoz is és nagyon tetszik, hogy a sablonok könnyen alakíthatóak, mind grafikailag, mind szerkezetileg. Szóval alig két napja ismerem egyáltalán a WP-t de már is megtetszett ebből főleg az első részt ennek a fórumnak köszönhetem.
Kívánok nektek is sok sikert.