Plugin, sablon letöltés hiba

Sziasztok!

Teljesen friss wp telepítés után nem tudok letölteni se plugint, se sablont, illetve frissíteni sem tudok mert az alábbi hibát írja ki:

Telepítőcsomag letöltése: [font=Consolas, Monaco, monospace:2sf5uzwi]https://downloads.wordpress.org/plugin/woocommerce.2.4.12.zip[/font:2sf5uzwi]…
Warning: unlink(/tmp/woocommerce.2.4.12-RLUeER.tmp) [function.unlink]: No such file or directory in /home/honlapneve/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 481

Sikertelen letöltés. Nem sikerült megnyitni az fopen() függvény fájl mutatóját ehhez a fájlhoz: /tmp/woocommerce.2.4.12-RLUeER.tmp

Vissza a bővítmény-telepítőhöz
Mit tudnék tenni? Mi ez a hiba?
Előre is köszönöm!

Jelezd ezt a hibát a szolgáltatódnak.

Nekik kell állítani a tárhelyeden.

Ők azt mondták, hogy a hiba valószínűleg a wp telepítése során keletkezett, de azóta 2x újra telepítettem, és most legvégül a tárhely wp telepítőjét használtam, de a hiba ugyan ez :confused:

Illetve nem akarok új témát, de kép feltöltésnél azt a hibát írja ki hogy Hiányzó munkakönyvtár. Ezzel mit lehet tenni?

A Fórumon már többször előfordult ez a kérdés, egy kis keresés után idézem Andrea fórum lakótársunkat:

“… ott valami szerverbeállítási galiba lesz, touch, fopen függvény… Érdeklődj a tárhelyszolgáltatónál.

Én úgy látom, te nem a wp-vel szívsz, hanem a pocsék szerverbeállításokkal.

A wp-vel normális tárhelyen semmi probléma nem szokott lenni.

Ha van saját tmp könyvtárad / vagy létrehozhatsz, akkor azt a tárhelyed / (azaz a /home/user/) szintjén találod / kell létrehozni, nem a /public_html, /wwwroot vagy akármi könyvtárban, ahová a nyilvános fájlokat feltöltöd.

Ha nincs vagy nem tudsz egy szinttel feljebb létrehozni, akkor fordulj bizalommal a szolgáltatódhoz.”

Köszönöm, egyenlőre úgy tűnik, tárhely váltás lesz, több gubanc is van itt :confused: