Üdv,
Sehol sem találom, hogy adminként bejelentkezve mit jelent a jobb oldali PLUGIN gomb fölötti kis fülben az a szám.
Nekem 1-est mutat miközben 2 aktív és 2 inaktív pluginem van.
A másik kérdésem az lenne, hogy kategóriák sorrendjét lehet valahogy változtatni? (megjelenítésre gondolok). Sem a WIDGETS-> Categories-ban sem a MANAGE-ben nem találom.
Köszi előre is a segítséget.
Nos a kis szám (nekem senki sem mondta
) elvileg azt mutatja, hogy hány darab olyan beépülőd van amihez már van frissítés…
Megjelenítésért pedig a kódban kell turkálnod(illetve lehet hogy van hozzá külön plugin widgetekkel nem játszadozom)
Ha a téma kódját nézed akkor
wp_list_categories('orderby=name&include=3,5,9,16'); ?>
<< nos neked az orderby kell.Az mondja meg, hogy mi szerint szeretnéd rendezni (a további segítséghez tudnom kéne hogy konkrétan mi szerint :) )
Nem igazán szerencsés a WP kódjában turkálni, hisz’ az első frissítéskor elszáll minden, mint a győzelmi zászló.
A theme kódjában már inkább lehet, illetve sokszor kell is, de aki nincs felvértezve kellő merészséggel, az inkább használjon plugint (bővítményt); azok megmaradnak akkor is, amikor theme-t váltunk, vagy csak egy-egy kódrészletet kell beszúrnunk valahová az új theme-ban, de azt, hogy mit-és hova 99 %-ban megmondja a csomagolt pluginben lévő readme, vagy hasonló fájl.
Először plugint javaslok: http://wpguy.com/plugins/category-order/ Ezzel a bővítménnyel egyszerűen fogd és vidd technikával lehet tologatni a kategóriák sorrendjét.
Természetesen van ilyesmi az oldalakhoz is, meg még ezer minden más - keresésükhöz istenien lehet használni (és nagyon ajánlott is) az alábbi három cím:
http://forum.word-press.hu/search/
http://www.google.hu/advanced_search?hl=hu
http://wordpress.org/extend/plugins/

Köszönöm szépen a válaszaitokat !
(Győző Neked külön is, mert annyiszor segítettél már !! )
Hali!
Természetesen téma/sablon keveredek itt drupal meg php-nuke stb… kifejezések között, szóval természetesen ott kell turkálni nem a wp forráskódban
widgetekhez pedig sajnálom de nemnagyon tudok tanácsot adni, mivel nemszeretném további lekérésekkel lassítani az oldalaimat :)…
Tier!
Én köszönöm; ezt még senki nem írta a Fórumon Nekem. Ahogy átnéztem (statisztikailag) a hozzászólásokat, szerintem összekevertél valakivel, aki tényleg segített.
Persze, az igaz, hogy nagyon jó vagyok, tehát valamiféle dicséretet megérdemlek, ugye mano? Figyeltél? No fekete karom…
(Főleg így hétfőn, az korcsmából jövet, de széles a jókedv! 
hgrg!
A sablont DjZoNe honosította meg. Ha nem tetszik - őt kell szidni. Ha tetszik, akkor engem dicsérni! 
Nekem az egyik oldalon 22 (Könyvelőiroda Pécs), a másikon (Ambassador Club Pécs) 2 x 21 widget megy (az utóbbi az angol oldalak miatt duplázva van), és nincs észlelhető lassulás. Persze, ez nagyban függ a tárhelyszolgáltatótól is, akire egyáltalán nincs panaszom.
Amúgy pedig - szerintem - nagyon sokat segítesz a Fórumon, meg sokkal hozzáértőbb vagy, mint én, de egy kezdőnek (bocsi Tier!) kicsit kevesebb is sok. (Legalábbis én magamból indulok ki.)
Jó éjt!
Győző nem kevertelek össze : )
WP-ben kezdő vagyok, de IT-ben azért annyira nem 
Szóval egyáltalán nem volt sok, sőt!
Köszi szépen hgrg!!!
Na, akkor maradtam egyedül kezdőnek… 
OFF:DjZoNe-t nem szidjuk hanem köszönjük neki az eddig kapott segítséget épp én voltam aki elnézést próbáltam kérni… kezdéshez meg én is sajna kezdőcske vagyok… csak az ilyen “visual” dolgokat nemszeretem mert tanulni (én) csak a kódot tudom… merthogy azért ha egyszer programozni úgyis kell majd sokat akkor egyszerűbb meglévő alapokra hozzátanulni (nekem) meg főként gyorsabban is tudok fileban átírni meg feltölteni mint plugint tölteni, csomagolni, feltölteni, aktiválni mivel sajna a vas már elég régi ahol a dolgok vannak, másrészről pedig barátian… csak lassú szegényke… szóval igyekszem is megragadni mindenféle gyorsítási eljárásokat
segíteni meg igyekszem amit tudok… ha már egyszer szívtam vele x órát akkor a többieknek max x/2-t kelljen (amíg a postot megtalálják
)… és a végére már pillanatok alatt megy majd minden… másrészről pedig még fiatal vagyok szóval minden kritikát szívesen fogadok, az segít előre