Plugin készítéshez

Nos, kb 1 órát nyomoztam a dolog után. A problémát két felől lehet megoldani.Az első út az, ha a term_links-post_tag filtert használod. (Ez így nem nagyon van benne a kódban, csak


Code:

apply_filters( "term_links-$taxonomy")


formában. )

Itt első paraméterben egy numerikusan incrementált indexű tömbben megkapod az összes címke linkjének a HTML forrását. Fixen formázott a dolog. Vagyis mindegyik úgy néz ki, hogy:


Code:

CIMKE
Szóval egyszerű string műveletekkel már arra tudod cserélni amire szeretnéd.

A második lehetséges megoldási út az, ha nem a the_tags() függvényt használod a sablonodban, hanem egy ilyen megoldást:

Code:

<?php get_the_tags(get_the_ID()); ?>
Ennek az előnye az, hogy nem kell string műveletekkel bányásznod a generált HTML kódban. A hátránya viszont, hogy ebben az esetben neked kell generálnod a linkek HTML kódját.

Tudtok ajánlani valami jó honalpot/leírást (persze legjobb magyar lenne, de jöhet angol is) plugin készítéshez?Jelenleg a hook-okhoz kéne valami lista… Azaz hogy tudom elkapni a kategóriák és a címkék címét még kiírásuk előtt…Sajnos wp oldalán nem igazán találtam ilyet, amit meg találtam máshol, az elég hiányos volt… (pl: http://wphooks.flatearth.org/)

Szia,Itt egy Plugin API actions referencia, ez remélem segít:

http://codex.wordpress.org/Plugin_API/Action_Reference

Valószínű én vagyok nagyon béna, meg vaksi, így inkább elmondom mihez is kéne, hátha valaki kapásból rá tud bökni, vagy kiderül, hogy teljesen másra gondoltunk…Szóval kategóriák, cimkék szövegének átírásához kellene a dolog. Azaz van egy kész oldal kategóriákkal, cimkékkel, stb-kkel… És mikor megjelenik az oldal a felhasználó számára, akkor az oda írandó pl cimkét szeretném én átszerkeszteni bizonyos feltételek szerint… Mintha pl egy moderáló plugin lenne egy cikkhez, ami lecseréli megjelenítéskor a cikkben lévő szavak egy részét. Csak én nem cikk szövegére szeretném ezt, hanem cimkékre, kategóriákra, stb…A linkelt oldalon én nem találtam ilyet… frown.gif

Az utóbbival próbálkozom és egyelőre megy… Ezer köszönet az útbaigazításért!!!Code:<?php

$posttags = get_the_tags();

if ($posttags) {

foreach($posttags as $tag) {

echo "term_id)."">".szocsere2($tag->name)." ";

}

}

?>

Látom alakul a dolog, ám, egy apróságot ne felejts el.A cimkék linkjében mindig van egy


Code:

rel="tag"


attributum,szerintem célszerű ugyanilyet generálni.