Plugin karaván

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Plugin karaván című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Plugin karaván]

Oh, köszönöm a reklámot :slight_smile:

Nem sok magyar fejleszt wp kiegészítőket és publikálja őket free-ben, ez inkább dicséret, mint sem reklám :slight_smile:

Akkor elárulom, hogy van egy pluginem készülőben a most folyó plugin competitionre is. Az sokkal komolyabb/forradalmibb stb :slight_smile:

Az is nyílvános lesz egy hónap múlva :slight_smile:

Annyit megosztok róla, hogy megint sikerült vicces nevet találnom neki, ami ismét mozaikszó. MIR (Media-in-respond) a nevében a funkciója :slight_smile:

A dicséretet nem akarom csökkenteni DjZoNe számára, de azért akad pár ember, aki csinál plugineket, s ingyenesen letölthető Magyarországon is:

gaba, Andris, vbali, hogy csak párat említsek…

A category excluder viszont hiánypótló alkotás! :slight_smile: Köszönet.

Igen persze, nem azt akartam sugallni, hogy nincs ilyen rajta kívül :slight_smile: csak megemlítettem. Jó érzés fog el, amikor a wordpress.org-on magyar nevet látok a plugin fejlesztőjénél.

Nyilvánvaló volt, hogy nem én találtam fel a spanyol viaszt, és nem én alkottam a magyarok közül egyedül plugint. :slight_smile:

Hát igen… . Ez túl egyszerűen hangzik :slight_smile:

Tetszik ez a blog, csak naaaagyon fáradt vagyok. Szeretnék hozzászólni valami értelmeset, de leragad a szemem. Ez meglepett… Mind1, most alszok egyet :slight_smile:

:slight_smile: Gondolom nincs összefüggés, hogy a hetedik oldalamon találkozok ma a neveddel, Kedves Zoltán!? Ha így szeretnéd az oldaladat népszerűsíteni, az eléggé gyermeteg módszert választottál. :slight_smile: