Plugin átalakítás

Sziasztok,


Alkalmi, illetve, ha beindul hosszútávra keresek WP programozót.


Az első alkalmi feladat ez:


A feladatokat sorrendben kell elvégezni, amíg nincs kész az első feladat addig nem szabad áttérni a másodikra.

1. Legfontosabb feladat:


- A hirdetések gyűjtő oldal: http://apronepper.hu/classified/

Itt a kategória szűrést ki kell javítani. Hiba: Mondjuk van az Állás fő kategória, ha azt bejelölöd, akkor azt írja ki a rendszer, hogy nincs ilyen hirdetés, pedig van ebben a kategóriában pár: http://apronepper.hu/allas/.


- Kategória oldal (http://apronepper.hu/allas/)

Itt nem kommunikál a felső és az alsó plugin (bal oldalt a keresőben). Pl, ha rákeresek a teszt szóra, de kijelölöm mellé, hogy Komárom, akkor már nem hozza ki a találatokat. (A fenti gyűjtő oldalon ez már működik.)



2. Legfontosabb feladat:


- A hirdetések gyűjtő oldalon (http://apronepper.hu/classified/) és a hirdetés feladás oldalon (http://apronepper.hu/hirdetes-feladas/) a kategóriákat dynamic select elements-é (http://www.tek-tips.com/faqs.cfm?fid=6294), olyanná, mint a gyűjtő oldalon a lokáció választó kellene változtatni.

- A hirdetés feladás oldalon kötelező legyen a legmélyebb szintig kijelölni a kategóriát, például nem elég ez: Állás > Alkatrész és kiegészítők, hanem a lehető legmélyebbig ki kell választani: Állás > Alkatrész és kiegészítők > Állásajánlat > Adminisztráció / Irodai munka. (A hirdetés gyűjtő oldalon ott nem szükséges a legmélyebbig kitölteni, ott a felhasználó dönti el, hogy meddig töltse ki. Nyilván, ha csak eddig szeretne keresni Állás > Alkatrész és kiegészítők, akkor ez alatt lévő összes kategória hirdetéseinek meg kell jelennie.)


3. Feladat:


A gyűjtő oldalon (http://apronepper.hu/classified/), illetve a kategória oldalon (http://apronepper.hu/allas/) az ár választó beírható 2 dobozos legyen (min-max). Annyi az egész, hogy nem egy fix érték között lehetne csúsztatni, hanem két különböző doboz. Az egyikbe a felhasználó számmal a minimumot a másikba számmal a maximumot tudná beírni.


A többi honlap feladata a fentiek után következik.


Ezeken az elérhetőségeken várom a jelentkezést:

bmcsmartin77@gmail.com

+3620 929-0055